A jakie pokoje sa w Ślezaku 2 czy tez 3?
Tez jakby co szukam wspolokatora do akademika.
Z pewnoscia kogos kto intersuje sie mocno lub akceptuje sport oraz lubiacych poimprezowac z dystansem do zycia.
Jakby co napiszcie na priv sie zgadamy,jako ze nie bede mogl byc na adapciaku to jedyna forma poszukiwan moja.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-01, 10:32
czy muszę potwierdzić, czy gdzieś zgłosić to, że biorę ten pokój w akademiku i z niego nie rezygnuję? A, i czy ta kaucja będzie uznana jako rata opłaty za październik:D?
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-09-01, 17:32
O co kaman? ;/
Kwaterować możemy się od 23 września, jednak przy tym potrzebny jest index. Wg listu otrzymanego z uczelni indeks będzie do odbioru dopiero 27/28 września. Zwrócił ktoś na to uwagę?
czy muszę potwierdzić, czy gdzieś zgłosić to, że biorę ten pokój w akademiku i z niego nie rezygnuję? A, i czy ta kaucja będzie uznana jako rata opłaty za październik:D?
Nie trzeba nigdzie potwierdzać, skoro się dostałaś to jesteś:) Tak, będzie to rata za październik, albo za listopad.. nie pamiętam dokładnie.. Natomiast bądźcie też przygotowani, że przy meldowaniu trzeba będzie zapłacić z góry za te kilka dni września.
witam
ile potrzebuje pieniędzy na te ostatnie dni września iii ogółem ile miesięcznie kosztuje akademik?
szybki jest internet w przegubowcu ?
apropos, jak ta siłownia wygląda ?
Przegubowiec 350zł/miesiąc. Za dni wrześniowe policzą pewnie jak za waletowanie, czyli 13zł/noc. Internet w porządku, o ile działa
A jak właściwie wygląda sprawa z waletowaniem? Jeśli przykładowo ktoś chciałby mnie odwiedzić i zostać na parę dni? I te pokoje gościnne mnie intrygują... Dla kogo one są?I czy są zawsze wolne?
Jeśli chodzi o pokoje hotelowe ze Ślężaka o których mowa na stronie akademika to dzwoniłem w ich sprawie kilka dni temu, dowiedziałem się że w tym roku nie ma żadnych pokoi hotelowych dostępnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum