Mam pytanie: czy jest może osoba, która dostała miejsce w akademiku ( ślężak), a nie będzie z niego korzystać? Jeżeli jest ktoś taki to proszę o taką informację. Chętnie wskoczę na to miejsce, jeżeli będzie taka możliwość....oczywiście:)
Wszystkie pokoje zostały ponoć przyznane, a ja pilnie potrzebuje lokum:/
aaa! i może ktoś orientuje się czy zostają jakies pokoje rezerwowe, o których nie mówi się głośno?czy mam jeszcze szanse dostać pokój?będę wdzięczna za wszelkie info:)
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-16, 23:19
ktoś może wie, czy pierwszorocznych umieszczają w pokojach razem, czy wrzucą mnie komuś na głowę ? nie chciałabym nikomu zawracać czterech liter zanim nie wtopię się w akademicki żywot
Mam już. Mi też się udało! Przydzielono mi miejsce w Ślęzaku. Chociaż trochę szkoda, bo do Przegubowca już miałam współlokatorkę.. ale najważniejsze, że mam dach nad głową. ;D
Pytanko mam:
Do zakwaterowania w Przegubie potrzebny jest:
indeks - co jesli go jeszcze nie mam?
zdjecia - dobra, jedno zdjecie z karty z tamtego roku mam, ale po cholere im nastepne jest potrzebne? Maja az taki bajzer, ze nie moga zdjecia z tamtego roku sobie wziac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum