Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-23, 23:56
czesc! ja mam ok 570km i 170pkt.;p zakladam, ze mnie przyjma do akademika;p. To prawda, ze zakwaterowaniu trzeba przyjsc od razu osoba, z ktora ma sie byc w pokoju?? Jeśli tak to szukam kogoś wolnego do sleżaka do 2-osobowki;p
To nieprawda Nie jestem do końca pewny, ale jeśli w uwagach w podaniu nie napiszesz z kim chcesz być, to Cię poprostu przydzielą do kogoś, najprawdopodobniej do kogoś z pierwszego roku I niestety muszę zmartwić, bo dla pierwszaków dwójek nie dają
To nieprawda Nie jestem do końca pewny, ale jeśli w uwagach w podaniu nie napiszesz z kim chcesz być, to Cię poprostu przydzielą do kogoś, najprawdopodobniej do kogoś z pierwszego roku I niestety muszę zmartwić, bo dla pierwszaków dwójek nie dają
A ja jednak liczę na trochę szczęścia, może jednak zostanie parę dwójek . Mam 450 km... Trzeba być dobrej myśli .
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2010-07-24, 14:27
Oia napisał/a:
mistrzgry napisał/a:
A ja jednak liczę na trochę szczęścia, może jednak zostanie parę dwójek . Mam 450 km... Trzeba być dobrej myśli .
dostaniesz 3 osobowy, a o 2 zapomnij.
nadzieję należy zdusić w zarodku a nie pozwalać się jej rozwijać (cytując Gregorego House'a)
wszystko przy założeniu, że dostaniesz miejsce w akademiku.
heh dwójka czy trójka to nie ma znaczenia... kwestią jest z kim trafisz. Wiadomo że współlokatorzy nie muszą być super kumplami czy coś podobnie... ale jak sobie działają na nerwy to się mieszka ciężko raczej?...
Jak to jest z tymi pokojami/salami? Czy są one w użyciu na codzień? Czy to tylko tak istnieje ale nikt się tym nie interesuje? I czy używa się tych pomieszczeń do tego do czego podpowiadają nazwy czy może wynaleziono jakieś zastosowania które są nam jeszcze nie znane? Bo widziałem już "pokój do nauki" w którym po prostu można było się napić w mniejszym gronie ... według własnych preferencji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum