nie ma różnicy. Napisz Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
Dane odborcy są tylko w celu weryfikacji danych odbiorcy i nie mają szczególnego znaczenia. Możesz wpisać nawet
Miś Yogi
Yellowstone
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Chcę się wymeldować ze Ślężaka, mogę to zrobić z dnia na dzień, czy muszę składać jakieś podanie? Jak to wygląda na UE? W umowie jest napisane, że w przypadku wymeldowania obowiązuje 2-tygodnowy okres na wypowiedzenie miejsca.. Ktoś się orientuje?
A czy jeśli chce sie przenocować znajomych w akademiku (np 1noc) to czy istnieje mozliwosc (za wieksza kase) dostania dla nich pokoju czy tylko nocleg w moim wchodzi w gre?
[quote="Lukc"]A ja mam pytanie. Wplacilem za ten miesiac 100zł mniej (kaucja) Musze gdzies zglosic ze odliczam to w tym miesiacu czy po prostu wszystko bedzie ok?[/quote No wlasnie
jak to jest z tym odliczaniem ,bo ja slyszalem ze mamy nie odliczac i oni to zrobia na koniec sami? napiszcie jak z tym jest bo ja juz niewiem!
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-04-24, 23:54
Mam kilka pytań odnośnie akademików:
1. Muszę podczas meldunku tam mieć 2 osobę, do 2-osobowego pokoju?
2. W którym akademiku jest więcej miejsca w pokojach?
3. Zmieszczę w pokoju PC, Lapka i PS2 + ciuchy i napoje chłodzące?
4. Są tam jakieś szafki na ubrania?
5. Czy w podaniu o pokój jest możliwość zaznaczenia, że preferuje pokój 2-osobowy?
6. Z tego co przeczytałem, to lepsza miejscówka jeśli chodzi o odległość do najważniejszych punktów to przegubowiec. Prawda?
7. Jak bardzo różnią się standardy w tych akademikach?
8. Wyczytałem także, że w miarę pewne miejsce w akademikach mają ludzie, którzy mieszkają dalej niż 30km od uczelni. Prawda?
9. Czy podanie może zanieść na przykład kumpel, bo na wakacje zamierzam wyjechać do pracy...
Z góry dzięki za w miarę obiektywne odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez kyniu 2012-04-25, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum