Co prawda trochę zboczę z tematu, ale nie chciałam zakładać nowego. Nigdzie nie znalazłam takiej informacji, a chciałabym wiedzieć jakich banków bankomaty znajdują się na terenie uczelni ;]
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-17, 09:20
skoro zajęcia ropoczynają sie 27 września, to do akademika (przypuśćmy, że dostanę miejsce) będę mogła wprowadzać się tego dnia, dzień wcześniej, czy dopiero w październiku?
Ostatnio zmieniony przez kaska1112 2010-08-18, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-08-18, 09:16
Sorry, że znowu wrócę - ale ludzie piszą (o przegubowcu), że na piętro są bodajże 2 łazienki, ale na piętro tzn. na ile osób, pokoi (biorąc pod uwagę, że wszyscy z łazienki korzystają:) )?
Sorry, że znowu wrócę - ale ludzie piszą (o przegubowcu), że na piętro są bodajże 2 łazienki, ale na piętro tzn. na ile osób, pokoi (biorąc pod uwagę, że wszyscy z łazienki korzystają:) )?
45 pokoi po 2 osoby to daje 90 osob :]
No ale wszystkie pokoje raczej nie sa zajete przez caly rok wiec potem jest troche mniej.
kaska1112 napisał/a:
skoro zajęcia ropoczynają sie 27 września, to do akademika (przypuśćmy, że dostanę miejsce) będę mogła wprowadzać się tego dnia, dzień wcześniej, czy dopiero w październiku?
Meldowanie w tym roku jest od 24 wrzesnia dla 1 roku i od 25 wrzesnia dla reszty. Gdzies to bylo juz zapisane chyba.
Ostatnio zmieniony przez pm97 2010-08-18, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-08-18, 12:36
Witam, te listy które są już na stronach obu domów studenckich dotyczą także pierwszych roczników? Mam rozumieć że jeżeli nie ma mnie na żadnej z nich to akademika nie dostałem?
Witam, te listy które są już na stronach obu domów studenckich dotyczą także pierwszych roczników? Mam rozumieć że jeżeli nie ma mnie na żadnej z nich to akademika nie dostałem?
A znalazles tam kogokolwiek z 1 roku? ;]
To jest tylko 2 i w gore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum