duzo ludzi chyba idzie do akademika samemu, takze damy rade o ile sie dostaniemy oczywiscie... nie wiecie czy beda wyniki wczesniej czy czekamy do 30? ;d
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-25, 14:51
wcześniej chyba nie ma co liczyć, zostało oczekiwanie na 30 czy 31 słabo, bo gdyby kogoś nie przyjęli, to są marne szanse na znalezienie ciekawego lokum o tej porze, dworzec się nie uśmiecha:/
Hej, zajrzałam dopiero na tą stronę forum i cieplej mi się na sercu zrobiło . Myślałam, że raczej tylko pojedyńcze osoby idą same do akademika, ale widzę że więcej nas jest . W każdym razie również zgłaszam swoją kandydaturę . Wpisałam Ślężaka, a co będzie zobaczymy... Ja mam ok 460 km do Wrocławia. W razie jakiś braków w wyposażeniu liczę na pocztę polską . Naprawdę, umówiłam się z rodziną, że w razie czego, jakąś pościel czy inne w miarę małe rzeczy dośle mi pocztą do akademika. Mam nadzieję, że się uda... A jak nie to tak jak pisałyście, na pewno można się dogadać i kupić parę rzeczy wspólnie . Teraz czekajmy na te wyniki...
Na wyposażeniu pokoju 3 osobowego w ślężaku macie:
-biurko,
-2 stoliki,
-do każdego łóżka kołdra+poduszka+kocyk,
-deska do krojenia,
-w tamtym roku miałem otwieracz do piwa
-wieszak na ścianie,
-kosz na śmieci+szufelka+zmiotka,
-jeden mop na moduł,
zapomniales moj drogi roommate'cie ze do kazdego zestawu biurek dolaczana jest super energooszczedna czerwona lampka:) takze na wyposazeniu trojki dostaniecie 3 takie cuda. no chyba ze macie pecha to ktos wam podpieprzy jedna lub dwie zanim sie wprowadzicie:P
Jest nas więcej z podkarpacia;) ja się wybieram autobusem na adapciaka Nawet nie patrzyłam na pociągi ale jechać na ten do Rzeszowa to mi się chyba nie opłaca bo kawałek drogi mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum