Możecie mi podać adres strony na której jest info kto się dostał do akademika? Dzięki z góry bo nie mogę znaleźć tego jakoś.
[ Dodano: 2010-08-28, 16:30 ]
Ślężaka mam Udało mi się znaleźć to jednak. Piszcie kto co ma to się jakoś zgadamy co do pokoi i itp.
Hej, dostałam się do Ślężaka! Także szukam współlokatorki, Elcia1991 albo Gabriella może się jakoś dogadamy? Jestem gotowa się dostosować . Czekam na odpowiedź!
[ Dodano: 2010-08-29, 15:45 ]
elcia1991 napisał/a:
Możecie mi podać adres strony na której jest info kto się dostał do akademika? Dzięki z góry bo nie mogę znaleźć tego jakoś.
[ Dodano: 2010-08-28, 16:30 ]
Ślężaka mam Udało mi się znaleźć to jednak. Piszcie kto co ma to się jakoś zgadamy co do pokoi i itp.
Elcia, wybierasz się na Adapciaka? Ja niestety nie miałam możliwości, więc przyjadę pewnie koło 24 czy jakoś tak. Ktoś z Was planuje mniej więcej wtedy jechać? Fajnie by było złapać ten sam pociąg albo autobus . Co o tym myśicie??
aha, szkoda. A ten Twój autobus jedzie przez rze? Bo ja właśnie zaczęłam myśleć nad dostaniem się i rozważam PRAWIE wszystkie opcje
sprawdzałam własnie dokładnie ten autobus którym jadę do wrocka i okazało się że on wyjeżdza z Rzeszowa i ja po drodze do niego wsiadam;) Rozważasz jeszcze jakieś inne opcje czy już raczej pociagiem pojedziesz?
z kraka to około 3 h jedzie (tak przynajmniej piszą)
mmm szybko, bo pks z rze jedzie 9h, a pociag 7 (ponoć)
marzenam napisał/a:
sprawdzałam własnie dokładnie ten autobus którym jadę do wrocka i okazało się że on wyjeżdza z Rzeszowa i ja po drodze do niego wsiadam;) Rozważasz jeszcze jakieś inne opcje czy już raczej pociagiem pojedziesz?
Cały czas myślę, choć perspektywa podróży z Tobą jest najlepsza a ten autobus to pks, czy jakiś bus? i czy tak jak ja przyjeżdżasz juz w piątek?
jak komuś nie będzie się chciało brać ręczników , to mam do sprzedania. po 20zł paczka duży ręcznik i mały. kolory: brązowy, szary i biały. Ręczniki nie są "made in china" tylko z prudnickiej firmy Frotex, która niestety padła.
będę mieszka w Ślężaku. w razie jakiś pytań proszę pisać na prv.
mogę zorganizować też inne kolory
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-10, 14:47
doorootii napisał/a:
jak komuś nie będzie się chciało brać ręczników , to mam do sprzedania. po 20zł paczka duży ręcznik i mały. kolory: brązowy, szary i biały. Ręczniki nie są "made in china" tylko z prudnickiej firmy Frotex, która niestety padła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum