Wysłany: 2010-08-24, 08:09 Co zabrać do akademika?
Jak w temacie Jestem na 1 roku i nie wiem za bardzo co jest na stanie pokojów w akademiku, co jest konieczne do zabrania a co się może przydać. Liczę na pomoc starszych koleżanek i kolegów
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-24, 13:19
A jest gdzieś napisane co jest w pokoju? Na stronie np. bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć
Na szczęście mam trochę ponad 100km, więc w razie co na weekend spadam do domu i wracam z większym zaopatrzeniem
hm nie wiele się tam znajduje - łóżka, stół, umywalka, lampka, pościel niby jest ale zawsze można mieć swoją, dają jakąś firankę i zasłonkę i to chyba tyle
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-24, 14:18
kakina napisał/a:
ja mam 500 km i nie wiem jak się zabiorę, takie zabawki kupię sobie chyba na miejscu...
gdybym z domu zabrała to, co uznałam za potrzebne, to nic bym rodzinie nie zostawiła najlepiej będzie chyba właśnie na miejscu zobaczyć, co potrzebne do pokoju, to można nawet się ugadać z lokatorem i kasę zebrać ... gorzej, jak ktoś się nie polubi
Też mam nadzieję, że jakoś się dogadamy ze współlokatorkami Te 500 km jednak swoje robi. Dobrze, że nie jestem zmuszona przewozić lodówki polskimi kolejami, bo to dopiero byłby koszmar.
[ Dodano: 2010-08-24, 18:39 ]
A wy dziewczyny Przegubowiec? Bo ja się na Ślężaka nastawiam i nie znalazłam żadnej współlokatorki Zostaje mi chyba liczyć na uśmiech losu i jakieś miłe towarzystwo z przydziału.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum