Zapewne można(ale ręki nie dam sobie uciąć:)), ale ze względu na to, że już jest po terminie to Twoje podanie prawdopodonie zostanie rozpatrzone dopiero gdy zajmą się wszystkimi odwołaniami.
Po terminie miejsce w akademiku dostaje sie bez podania. Musisz poczekac az sie wszyscy zamelduja i skonczy sie lista rezerwowa. Wtedy trzeba chodzic i pytac czy sa wolne miejsca i jak cos bedzie to obowiazuje zasada kto pierwszy ten lepszy, bez zadnego podania. Po prostu idziesz z wymaganymi dokumentami i sie meldujesz.
dostałam się na I rok uzupełniających magisterskich za drugą rekrutacją, tj. dziś dopiero dostałam ostateczna decyzję o przyjęciu mnie na studia. Czy w związku z tym, że proces rekrutacji trwał az do tej pory istnieje szansa na dostanie miejsca w akademiku? Nie wiem czy warto w ogole składać podanie, czy czekać i polować aż się zwolni coś z niewykorzystanego przydziału...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum