forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Czy przyznano już stypendia naukowe?
Autor Wiadomość
voytass 

Wydział: NE
Wysłany: 2006-09-25, 14:13   

yuppie napisał/a:
bo przy tych 84 to tragedii nie ma

no obroty i stan posiadania , czyli te wszystkie aktywa i pasywa to nie maja nic do dlugu... zamkneli na -4 banie i to jest sporo.. zwlaszcza ze raczej przychody spadaja... no chyba ze sie przekształci w uniwerek to wteedy wieksze dotacje etc. ;)

i nie zejda do zera w ciagu roku bo to niemozliwe.. no chyba ze zejda do zera i kolejny rok budzetowy rozpoczna na -8... ;)

[ Dodano: 2006-09-25, 15:14 ]
no ja szczerze mowiac nie widze realistycznych szans zlikwidowania tego długu... :S

jolka 

Wysłany: 2006-10-02, 12:42   

czy są może jakieś informacje o wysokości stypendiów naukowych?? czy będą w tej samej wysokości co w ostatnim roku po cięciach, czy też będą jeszcze niższe?

yuppie 

Wysłany: 2006-10-02, 13:14   

a propo's długów to, nasza akademia sprzedaje 2 chaty, których cena wywoławcza na aukcji jest w sumie 5,6+0,9=6,5mln PLN. Więc kasy nie powinno brakować, (Jeśli oczywiście znajdą kupców)

Ush 

Wysłany: 2006-10-02, 15:23   

tylko czemu oni qr***a zawsze wszytsko robia naszym kosztem. mialbym stypendium i nie mam ...milo :/

atina 

Wydział: ZF
Wysłany: 2006-10-03, 12:12   

a ile prawdy jest w tym ze na ZI maja startowac podobno od 80 zl za najnizszy prog stypendialny??.. troche bez sensu przeciez to sa grosze :/ w dziekanacie udalo mi sie dowiedziec tylko ze wiadomo cos bedzie pod koniec pazdziernika

jolka 

Wysłany: 2006-10-03, 12:51   

czyżby to jakiś żart???!!!!! to zaczyna być już śmieszne!!! W tamtym roku otrzymałam piekną kwotę 610 zł za miesiąc!!!!! Po czym obniżono mi do 230 zł !! !! A teraz gdy mam jeszcze wyższą średnią może dostane 100 zł??!!!!! Szok!!! Pozostawię bez komentarza to!!!!!!!!!!

atina 

Wysłany: 2006-10-03, 14:28   

jolka a za jaka srednia w zeszlym roku dostawalas takie stypendium jesli mozna zapytac?

jul 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2006-10-03, 15:42   

ale co ten post ma do tematu mash? zaraz ostrzeżenie będzie

yuppie 

Wysłany: 2006-10-03, 15:48   

I czemuż się czepiacie dziewczyny. Zdaje się, że za 4,81 już można było dostać taką kasę. A Tak wogóle to troche za dużo hałasu na tym forum. Zachowujemy się jak Samoobrona. Nic tylko dajcie nam kase. Czy ktoś kiedyś obiecywał, że za dobre wyniki będzie kasa? Moim zdaniem trzeba uczelni wytykać co najwyżej nieuczciwość. Taką było oczywiście obniżenie stypendium w zeszłym roku, jak również wieszanie na korytarzach już w czerwcu wysokich stawek jak kandydaci przychodzili na drzwi otwarte. (Rok temu byłem i byłem pod wrażeniem wysokich stypendiów). A teraz jak już obcięli, nadal nie ściągali starej informacji o wyskich stypendiach. Moim zdaniem było to oszukiwanie potencjalnych kandydatów. (Już nie mnie, ba jak ja się starałem to informacja przynajmniej była prawdziwa, ale najnowszy rocznik ma prawo czuć się oszukany)

paulinka_gl 

Wysłany: 2006-10-03, 18:27   

bo to jest oszukiwanie....ja się tez czuje oszukana, liczyłam na parę stówek a teraz nawet nie załapie się na stypendium bo jest od 4,31 dla II roku i jedyne do czego przydała sie moja średnia to do zapisów na WF...gdybym wiedziała to miałabym tą całą matmę w d*pie, state w d*pie, mikro w d*pie :chrupek

KGB 

Wysłany: 2006-10-03, 19:38   

paulinka_gl napisał/a:
4,31 dla II roku

skąd takie info? który wydział?

jul 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2006-10-03, 19:42   

no wlaśnie przestańcie toczyć dyskusje nie na temat, mi sie nie podoba jak ktoś pisze posta tylko po to żeby napisać jak ktoś inny nie umie pisać gramatycznie czy inaczej, dla mnie to nie jest fajne, nie lubie tego.

Jest temat to sie pisze na dany temat, jak sie komuś nie podoba pisownia innej osoby to stara sie wyłapać o co jej chodzilo i odpowiada w temacie i może sobie myśleć o niej co chce, nie musi tego pisać na forum

jak ktoś sie jeszcze odezwie tutaj nie na temat ma warna i tyle, koniec

jolka 

Wysłany: 2006-10-04, 06:54   

Dla zainteresowanych to miałam 610 zł stypendium za uzyskaną śrrdnią 4,56. Jesli zas chodzi o mój poprzedni post z dużą ilością !! i ?? to : pozdrawiam gorąco osoby, które sądzą iż sposób pisania postu świadczy o inteligencji autora!
Pozdrawiam i życzę jak najlepszych wyników w nauce!

Anetta 

Wydział: IE
Wysłany: 2006-10-14, 15:13   

Czesc! Chodzi mi o wysokosci stypendium naukowego na wydziele IE za 4,0. Szukałam info na tablicach kolo dziekanatu ale tam nic nie ma. Czy mozecie mi rowniez napisac kiedy mozna sie spodziewac wplaty na konto? Pozdrawiam i dzieki z gory za odpowiedzi

KGB 

Wysłany: 2006-10-14, 18:23   

Info z dziekanatu NE (GN) nt stypendiów: W czwartek zebrała się komisja do spraw styp i coś tam uradzili - oficjalne informacje dla studentów mają pojawić się w poniedziałek --to są słowa babki z dziekanatu.
Pozdro

Odpowiedz do tematu