wniosek o stypendium naukowe do końca czerwca? a nie do 15 lipca? trzeba to zanieść do Śleżaka czy dziekanatu
Na NE do końca września. Trzeba zanieść do dziekanatu i jeśli po raz pierwszy pobierasz stypendium to też musisz zanieść druk z numerem konta (jest do ściągnięcia na tej stronie gdzie wniosek).
Czy wiadomo juz cos o stypendiach? Moze ma ktos info kiedy mozna sie spodziewac pieniedzy na koncie?
Ja znalazlem na stronie uczelni cos takiego: http://www.ue.wroc.pl/p/w...nie_i_kwoty.pdf
Jednak informacja ta jest podana w informacjach dla studiow niestacjonarnych. Czy progi i kwoty dla studiow stacjonarnych sa takie same?
na ZIIF już dzisiaj zaczęli przelewać stypendium za listopad, ja już mam na koncie, więc kto jeszcze nie ma to w najbliższych dniach pewnie też dostanie
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum