tzn o ile pamietam to za 4,30 dają 160 zł reszty kompletnie nie pamietam bo mnie to i tak nie dotyczy w sumie to nawet 4,3 mnie nie dotyczy 0,02 zabrakło
Gablotek jest masa to fakt
_________________ и всё будеть хорошо! Byle na wschód..
Na ZI panie w dziekanacie powiedzialy ze stawki za naukowe MOZE beda na poczatku listopada. Wiec sie nie spodziewam szybciej niz w polowie listopada. Heh
_________________ "To be or not to be- this is the question."
To prawda wczoraj pytałam sie w dziekanacie IE i nic nie wiedza. Ale zaloze sie ze stawki pojawia sie dopiero w polowie listopadzie a wplaty beda dopiero przed swietami w grudniu. Ehhh życie............
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-10-28, 15:45
Anetta napisał/a:
To prawda wczoraj pytałam sie w dziekanacie IE i nic nie wiedza. Ale zaloze sie ze stawki pojawia sie dopiero w polowie listopadzie a wplaty beda dopiero przed swietami w grudniu. Ehhh życie............
nie no, w zeszlym roku wplate mialam pod koniec listopada - badzmy dobrej mysli
studiuję zaocznie a na codzień pracuje i wychowuję dzieci więc cieżko jest mi zrywac sie z pracy i biegac do dziekanatu, myśle że osobom na dziennych jest łatwiej przy okazji podejść i zapytać , ja nie mam takiej możliwości dlatego liczę na informację od innych, zgóry dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum