ma być na 5 miesięcy.
a czy ktoś z Was dołączał do wniosku zaświadczenie o certyfikacie językowym? było to brane pod uwagę i dostaliście za to jakieś pkt?
Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2012-01-17, 18:13
takie było założenie tego systemu że styp jest na pół roku i co sem właśnie trzeba nowy semestr uwzględniać. ale też mi sie obilo o oczy na forum że PODOBNO jest pomysł powrotu do rocznych styp ale to już plotka
Na ZIIF pani zajmująca się tymi stypendiami powiedziała, że termin ma być do 15 marca.
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-02-03, 16:49
"2. O stypendium rektora dla najlepszych studentów nie może się ubiegać student powtarzający semestr lub wpisany na kolejny semestr warunkowo, ani student 1-go roku studiów I stopnia."
http://www.ue.wroc.pl/stu...materialna.html
Jak wygląda sprawa z obliczaniem średniej?
W załączniku do regulaminu jest informacja:
Ocena osiągniętej średniej ocen
1. W przypadku skali ocen z najwyższą oceną 5,00 przyznaje się 1 punkt za każdą setną część oceny, przy zaokrągleniu do drugiego miejsca po przecinku, powyżej wartości 4,00.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum