Wysłany: 2008-09-24, 11:43 gdzie można zjeść tanio i dobrze?
Podobne tematy były już wcześniej, ale albo zamknięte albo z 2006r i wszystko nieaktualne... Więc gdzie można dobrze zjeść? Tak, żeby cena była adekwatna do ilości i jakości i najlepiej lokal był blisko od ue. Wiem, że na politechnice istnieje możliwość wykupienia karnetów, wychodzi wtedy dużo taniej. Działa coś na takiej zasadzie przy ue? Szukam jakiejś tradycyjnej stołówki studenckiej. Wymagam za dużo ?
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-09-24, 15:34
polowsky napisał/a:
obiad + cos do picia okolo 15 zl
no to chyba w bazylii, a to jest sieć restauracji, a nie stołówka studencka, aczkolwiek przyznać trzeba iż jedzonko mają tam przeklawe
W stołówce studenckiej,czyli budynku D, można zjeśc obiad za podaną wyzej cenę6-7 zł, ale wiecej też oczywiscie No i jeszcze Simplex, wiadomo, w zaleznosci co chcecie.
...mam de javu, to juz bylo
nie ma i to już od paru miesięcy
a obiadek bez mięsa w słoneczku: podwójna porcja ziemniaków + sos pieczarkowy + suróweczka = 2,40 zł :] ja się tym baardzo najadłam
kama - a byly czasy kiedy brałas pół porcji ryzu z sosem i tez sie najadałas - pamietam dobrze
a za 6-7 zł to sie ani w ryanie ani w sloneczku nie da zjesc takiego obiadku z kotlecikiem - kolo 10 wychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum