Witam! Zaczynam na pierwszym roku zarządzanie i inżynierie produkcji na UE, ale jestem też studentkom 3 roku na PWr. No i żeby pogodzić obie uczelnie najłatwiej dla mnie było by mieć indywidualny tok na UE dzwoniłam dziś do dziekanatu i poinformowano mnie że to jest nie możliwe. Aż ciężko mi w to uwierzyć, dlatego piszę z pytaniem jak to praktycznie wygląda, albo co jeszcze mogę zrobić?
nie wiem jak to jest z załatwianiem indywidualnego toku nauczania, ale koleżanka chcąc zmienić grupę [to było też na pierwszym roku] argumentując to, że studiuje na innej uczelni i jej aktualny plan gryzie się z tym drugim prosiła o przeniesienie i nie pozwolili jej [dziekanat]. Jednak jak tylko zaczęły się zajęcia chodziła od ćwiczeniowcy do ćwiczeniowcy prosząc go by przygarnął ją do tej grupy z tego i tego powodu= wszyscy się zgodzili, więc poszła do swoich właściwych ćwiczeniowców aby ci skreślili ją z listy, by później nie było problemu przy zaliczeniach. Możesz tak próbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum