forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Informacja dla nowo przyjetych do Przeguba
Autor Wiadomość
SkuchowskiePYLY 

Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-23, 10:01   

Moglas troche poszperac i bys znalazla... Potrzebujesz dowod, nr indeksu (jak jeszcze nie masz pozniej doniesc trzeba), 2 zdjecia a ten druczek podpisujesz jesli ktos od Ciebie sie wyprowadzi.

Karolcia 

Wydział: IE
Wysłany: 2009-09-23, 10:07   

Ejjjj czy nikt ze starszych lat, nic nie zrobi z tym że można się meldować do Przegubowca TYLKO w niedzielę???? Dlaczego nikt z rady mieszkańców, nie walczy o to???!!!! No jak Wy to sobie wyobrażacie? Nie wszyscy mają możliwość dojechać z bagażami, wrócić do domu i z powrotem do Wrocławia, żeby w poniedziałek być na zajęciach. Babka w akademiku mówi do mnie: to sobie załatwicie nocleg u swoich kolegów- z tym chyba problemu nie będzie. Brak słów...

SkuchowskiePYLY 

Wysłany: 2009-09-23, 10:15   

Czyli dzwonilas tam i tak ladnie Ci odpowiedziala?? Masakra to jest chore.... Popytam kumpla, ktory jest w radzie czy poryszuli ten temat. Ogolnie ja przyjezdzam w piatek, najwyzej zaplace za te 2 nocki i spokoj, bo nie mam opcji, zeby dostac sie do przeguba na niedziele.

/edit ogolnie wydaje mi sie, ze przez to nie ma opcji od soboty, bo masa pierwszakow idzie w tym roku do przeguba i panie sa za leniwe, zeby posiedziec pare h wiecej i nas zameldowac...

Karolcia 

Wysłany: 2009-09-23, 10:33   

Tak dzwoniłam. Wykonałam jeszcze telefon do dziekanatu, a tam kazali mi dzwonić do pani od Działu Domów Studenckich i Spraw Bytowych Studentów. Tam Pani powiedziała mi, że jeżeli przyjadę w sobotę to mnie zakwaterują. Mam nadzieję, że tak będzie i nie będzie żadnych problemów.

[ Dodano: 2009-09-23, 10:36 ]
A do pierwszaków mam prośbę, o ile mają możliwość, żeby przyjeżdżali już w czwartek. Im później tym większy problem będzie aby zameldować wszystkich. Pozdrawiam

SkuchowskiePYLY 

Wysłany: 2009-09-23, 10:45   

Super, ze wykonalas pare telefonow za mnie, masz u mnie piwo :P (jakby robily jakies problemy to moge powolac sie na kierowniczke ddsu;p)

Karolcia 

Wysłany: 2009-09-23, 11:22   

Przed chwilą telefon wykonał jeszcze mój chłopak do babki od ds i tych spraw bytowych, żeby jeszcze raz się upewnić czy oby na pewno nie będzie problemów jak przyjedziemy w sobotę. I co się okazuje? Pani mówi, że nie jest powiedziane, że na 100% zameldują. Wszystko zależy od uprzejmości kierowniczki w Przegubowcu i od ilości osób w sobotę. Podobno teraz w akademiku mieszkają jacyś goście i nie jest powiedziane, że w sobotę pokoje będą już wysprzątane. Każdemu co innego gadają. Ogólnie mówiąc można jechać sobie w celach turystycznych w sobotę i albo się uda albo się nie uda zameldować. 600 km można sobie od tak zrobić. Każdy ma nas gdzieś...
A zawsze myślałam, że akademiki są dla studentów...

SkuchowskiePYLY 

Wysłany: 2009-09-23, 11:53   

boze jaka sciema...... tak jasne tu studenci w czwartek sie melduja, a tu jeszcze ktos mieszka hahaha, z tym sprzataniem to dopiero sie usmialem :D , w tamtym roku przyjechalem troche pozniej, ale moj kumpel juz byl predzej w pokoju i powiedzial, ze podloga cala sie kleila, lodowka byla upier***na itp itd :) . Pamietam tez jak robilem urodziny to mi wcisakly kit w biurze, ze moi goscie cos porozpieprzali na 2giej stronie, a jak pogadalem z pania lila na portierni to sie okazalo, ze czegos takiego w ogole nie napisaly w raporcie.... kurcze dobrze by bylo jakby byla lila albo aska na portierni w piatek wtedy bym wiedzial co i jak...

edit; DLA LUDZI Z 1SZEGO ROKU; SLUCHAJCIE MAM PROSBE WIELKA; JAK KTOS Z WAS SIE JUZ ZAMELDUJE W CZWARTEK I DOSTANIE POKOJ NA 3CIM PIETRZE NA NOWEJ CZESCI (LUB GDZIEKOLWIEK) TO PROSZE DAJCIE MI ZNAC CZY KTOS MIESZKA W 1310, BO NIE MAM PO CO TAM PRZYJEZDZAC JESLI TO PRAWDA CO MOWILA KAROLCIA, A PROPO TYCH NIBY GOSCI. DANKE.

sprite 

Wysłany: 2009-09-23, 20:04   

co do tego meldowania, to dzwonił do mnie znajomy ktory sie tam cos dowiadywał, i zapewniał ze mozna się w sobote zameldować.

Natomiast inny znajomy, który dzisiaj osobiście odwiedził kierowniczke Przguba, powiedział mi, że kategorycznie nie będą nikogo meldować.

:roll

SkuchowskiePYLY 

Wysłany: 2009-09-24, 17:12   

No to fajnie dzieki za info a propo mojej prosby 2 posty wyzej.... Pomagasz ludziom, a jak prosisz sam o pomoc to nikt ci nei pomoze ;) (pewnie chleja teraz na umur i czasu nie maja :D ).

aswywiadu 

Wysłany: 2009-09-24, 17:16   

Uprzejmosci?? TO nie mamy co liczyc na zameldowanie:]. Ale w ogole to jakas masakra. Rozloze im sie na korytarzu i moge nawet zaplacic 13 zlotych za nogleg na korytarzu:P
MASAKRA

sprite 

Wysłany: 2009-09-24, 20:17   

Cytat:
cześć!:)

osoby z pierwszego roku mogą meldować się od dzisiaj tj. 24.09, a
pozostali dopiero od 26.09., to jest oficjalne info:)

pozdro, Marzena.

cos takiego dostalem na maila

DantePL

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-09-24, 22:08   

Szybkie pytanko (bo i czasu mało, skoro jutro trza wstać wczas i jechać się zameldować): mam napisane, że przydzielono mnie do Przeguba. Wchodzę na stronę Ślężaka, a tam lista kto, gdzie, jak został przydzielony. Tak przeglądam z ciekawości a tu nagle moje nazwisko. Do tego trójka i pisze jakieś 2NE (tzn. drugie piętro, nauki ekonomiczne?). WTF? Ja się pytam "WTF"? To jak jest? Nagle jestem tam, czy może chodzi oto, że jedynie TEORETYCZNIE mnie tam dali, a będę jednak nadal w przegubie. No i o co chodzi z NE? Przecież jestem ZIF O.o Ktoś może udzielić odpowiedzi?

magda_jaz 

Wydział: ZF
Wysłany: 2009-09-24, 22:34   

DantePL napisał/a:
Szybkie pytanko (bo i czasu mało, skoro jutro trza wstać wczas i jechać się zameldować): mam napisane, że przydzielono mnie do Przeguba. Wchodzę na stronę Ślężaka, a tam lista kto, gdzie, jak został przydzielony. Tak przeglądam z ciekawości a tu nagle moje nazwisko. Do tego trójka i pisze jakieś 2NE (tzn. drugie piętro, nauki ekonomiczne?). WTF? Ja się pytam "WTF"? To jak jest? Nagle jestem tam, czy może chodzi oto, że jedynie TEORETYCZNIE mnie tam dali, a będę jednak nadal w przegubie. No i o co chodzi z NE? Przecież jestem ZIF O.o Ktoś może udzielić odpowiedzi?

a nie wpadłeś na to, że ktoś może się nazywać tak jak Ty i to 2NE to znczy, że jest na 2 roku NE :)

DantePL

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-09-24, 22:42   

Niby racja i chyba mnie uspokoiłaś TYLKO, że mam takie imię i nazwisko, że statystycznie BARDZO mało prawdopodobne ;) Anyway, liczę, że jest tak jak mówisz. I dzięki za odp.

Odpowiedz do tematu