Wydział: NE
Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 94 Skąd: przegub 1310
Wysłany: 2009-08-27, 10:05 Informacja dla nowo przyjetych do Przeguba
Witam serdecznie; na wstepie gratuluje wszystkim przyjetym do Przeguba - dobrze wybraliscie . Dobra przechodze do konkretow: Otoz mam prosbe a zarazem informacje: jak wiecie rozni sa ludzie i rozne sa pietra w naszym kochanym Przegubie. Ze wzgledu na to, ze w tamtym roku trafily nam sie osoby, ktore niezabardzo lubily imprezowanie, mielismy pare niemilych wizyt na dywaniku u Pani Kierowniczki Szymborskiej.... Osobnik nieimprezowy wydzwanial ciagle na portiernie, ze na pietrze za glosno, ze nie da sie spac. W tym roku za sprawa Rady Mieszkancow pozbylismy sie owych delikwentow z naszego pietra (tak tak metoda dedukcji doszlimy do tego kto to byl ) - postanowilismy, ze w tym roku chcemy miec spokoj z Paniami Portierkami. Takze informacja dla Was kochani: jesli chcecie imprezowac, nie przeszkadzaja Wam glosne rozmowy na korytarzu, muzyka i rozne niezidentyfikowane odlgosy to zapraszam do nas (pokoje od 1306-1319, 1320-1332). Takze mile widziane bylyby Panie (90% tej czesci korytarza stanowia faceci - no coz tak sie zlozylo od poczatku, ale jakos dajemy rade pomimo braku kobiet:P). No to tyle...
Wysłany: 2009-08-27, 11:58
A tam od razu totalitarne ;D cala nasza czesc podjela taka decyzje, a wykonawca sadu ostatecznego bylem ja, mr sruba i moj kumpel z pokoju (ktory jest w Radzie ^^ - ma sie te znajomosci co nie ) Ogolnie nawet nie wyobrazasz sobie ile godzin, piwa, wysilku umyslowego przeznaczylismy na roszady na naszym pietrze, zebraniu ludzi i "wywaleniu" nieproszonych osob z pietra Ale coz nie wszystko wyszlo po naszej mysli - mamy pare pustych pokoi ;/
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2009-08-27, 12:27
niedługo będzie tak jak w hameryce że będą bractwa, które będą miały własne budynki mieszkalne na kampusie i będa wpuszczać tylko określone osoby ....yyy no, a przynajmniej tak na filmach widziałem
Wysłany: 2009-08-27, 12:35
@kolos - oj tak tak po weekendzie to sie nie da przejsc czasem po tym korytarzu, a w kuchni istna abstrakcja
@jul - marzy mi sie to ogolnie w US and A z tymi domami i bractwami to najszczersza prawda - moj kumpel tam studiowal i podobno czul sie jak w niebie, tylko, ze piwka byly okropne (sikacze) wodka droga (pili jakies "kolorowe" trunki) no i hamerykance podobno maja slabe glowy, takze zanim on sie doprawil to hamerkance juz spali ;d i nie mial z kim pic ;P
To wszystko geny! Podobno to, jaką ktoś ma "mocną głowę" zależy od zestawu 5(chyba) genów. Hamerykanie mają chyba 2-3, a my wszystkie 5! ;> Jesteśmy lepsi od nich w piciu już na poziomie genetycznym. hehe
Wysłany: 2009-08-27, 13:27
Glownym zamierzeniem tego postu/a(?) bylo odstraszenie Takze mi sie udalo jak sadze hehe (pewno kogos dobierzemy z kumpli juz w roku akademickim i bedzie klarowna enklawa )
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-08-27, 14:09
Przepraszam, że wbiję się w dyskusję, ale skoro już gratulujesz to znaczy, że stosowne informacje są wywieszone. Skoro jednak ja mam 150 kilosów do Wrocka i nie mam jak tego sprawdzić - czy gdzieś jest jakaś lista na necie gdzie pisze kto się gdzie dostał? A jeśli tak to gdzie, bo na głównej stronie akademików, nie pisze kompletnie nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum