żeby nie było - bywały takie opcje - ale raczej na początku roku jak ktoś rezygnował, albo pod koniec jak znane już były listy przyjętych starszym roczników
Wysłany: 2010-08-31, 14:35 to co nieznane nie znaczy ze nie istnieje
do mistrzagry, człowieku nie mogłeś się powstrzymać od lekkiej nutki sarkazmu? Np na miasteczku agh w Krk takie działania są dość powszechne na początku roku ale żyj zaściankowym życiem Ziomek. Pzdr
Spytałem bo nie dostalem akademika a tonący brzytwy sie chwyta
Wysłany: 2010-09-01, 18:19 Re: to co nieznane nie znaczy ze nie istnieje
Michad88 napisał/a:
do mistrzagry, człowieku nie mogłeś się powstrzymać od lekkiej nutki sarkazmu? Np na miasteczku agh w Krk takie działania są dość powszechne na początku roku ale żyj zaściankowym życiem Ziomek. Pzdr
Masa ludzi rezygnuje z akademika, składaj odwołanie.. Najwyżej przekimasz u znajomych parę dni
Wysłany: 2010-09-01, 19:08 Re: to co nieznane nie znaczy ze nie istnieje
Michad88 napisał/a:
Zaściankowym życiem? Przecież coś takiego jak odkupienie od kogoś miejsca jest nieuczciwe względem innych ludzi, którzy się do akademika nie dostali i jeszcze sprzedający sobie za to kasę weźmie. Jak dla mnie to jest zwykłe oszustwo a nie zaściankowość.
to się nazywa radzenie sobie w życiu a nie oszustwo. Poza tym to dotyczy dwóch stron kupującego i sprzedającego i ich tylko to dotyczy. Przecież czy ja zabraniam tak robić innym ludziom ?
pomysl o osobie ktorej nie stac na wynajecie mieszkania a nie dostala sie do Akademika bo jakis palant zaklepal miejsce i odsprzedal je komus innemu. To juz zdecydowanie nie fair.
Jakbyś był pierwszy na liście rezerwowej a ktoś kupiłby miejsce w tym momencie to inaczej byś śpiewał. To jest najzwyklejsze oszustwo, są może ludzie biedniejsi od ciebie, którzy też czekają na akademik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum