Wysłany: 2009-08-27, 12:09 Miał być Ślężak, a jest Przegub :P
W podaniu o Akademik wybrałem jako preferowany Ślężaka, a pokój dostałem niestety w Przegubie. Chociaż czy niestety to się jeszcze okaże
Domyślam się, że nie ma już możliwości, żeby jakoś przenieść się do Ślężaka, więc mam kilka pytań co do Przeguba.
Dużo pisało się tutaj o różnych remontach i zastanawiam się jak to teraz wygląda ze standardami pokoi. Czy jest między nimi duża przepaść? Czy może zostały one wyrównane?
Poza tym jaka jest szansa na dostanie "lepszego" standardu przez pierwszorocznego studenta?
No i czy ceny na stronie DDS są aktualne?
Wydział: NE
Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 94 Skąd: przegub 1310
Wysłany: 2009-08-27, 12:30
Ja bym na Twoim miejscu sie cieszyl, ze bedziesz w Przegubie mieszkal
Dobra zaczynam poemat:
1. Remonty jesli chodzi o Nowa czesc byly sciema, pisalem juz gdzies, ze bylem na paru imprach w lipcu i mieszkali tam studenci oraz na innych pietrach jakies kolonie, wesela itp.
2. Standard- nowa czesc jest bardziej przyjazna moim zdaniem, wyremontowane korytarze, kible, pokoje (gdyby nie ta szafa byloby wiecej miejsca w pokoju). Na starej czesci bodajze 4 i 3 pietro ma odnowione pokoje i kible (pokoje sa wykonane w duzo lepszym standardzie rozmieszczenia i wygody - nie ma tej szafy jebitnej, niz te na nowej czesci) korytarz niestety nie. Ogolnie nie wiem czy podjeto jakies dalsze prace remontowe na starej czesci w te wakacje.
3. Przy moim meldowaniu babki w biurze pytaly sie gdzie chce isc czy na stara czesc czy na nowa (z czego jestem zadowolony:D) takze mysle, ze bedziesz mial pole wyboru
4. Nie wiem jakie ceny widnieja na stronie DDSu - w tym roku placilismy; nowa czesc -350, stara-290 bodajze.
Wysłany: 2009-08-27, 13:25
na naszej czesci sprawne sa tylko 2 kible (w jednym wybuchla kiedys petarda i rozsadzilo muszle, a w drugim ktos zajumal deske) i odziwo kolejek nie ma ;], przyzwyczaicie sie
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2009-08-27, 13:26
spiner napisał/a:
ale myślę, że będzie dobrze
pewnie, że będzie.. ku pa pod prysznicem zdarza się niezwykle rzadko (czy rzadka, nie wiem, nie pamiętam już ) W każdym razie to oczywiście nie wina budynku i instytucji, a kultury osobistej mieszkańców, której czasami niestety brakowało.. piszę brakowało, bo może dzisiejsza kultura osobista mieszkańców stoi na wyższym poziomie, aczkolwiek śmię w to wątpić
Wysłany: 2009-08-27, 13:32
jul napisał/a:
spiner napisał/a:
ale myślę, że będzie dobrze
pewnie, że będzie.. ku pa pod prysznicem zdarza się niezwykle rzadko (czy rzadka, nie wiem, nie pamiętam już ) W każdym razie to oczywiście nie wina budynku i instytucji, a kultury osobistej mieszkańców, której czasami niestety brakowało.. piszę brakowało, bo może dzisiejsza kultura osobista mieszkańców stoi na wyższym poziomie, aczkolwiek śmię w to wątpić
cos w tym jest Kiedys na imprezie jakies 2 ladne dziewoje ukradkiem udaly sie do lazienki (myslac ze nikt nie widzi ) Odziwo zauwazylismy, ze poszly pod prysznice O.o. Potem okazalo sie, ze ulzyly sobie w jednej z kabin (zmywiotowaly biatches...) Dostaly taki ochrzan, ze juz sie u nas wiecej nie pokazlay ;D. Dodam, ze nie byly z naszego pietra i chyba w ogole z poza akademika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum