Może poszukuje jeszcze jakaś studentka współlokatorki? dostałam się na FiR na ZF (SUM) i poszukuje dziewczyny z którą mogłabym wynajac pokoj.... mam juz pewna propozycje wynajecia pokoju 5min. tramwajem do UE cena 300zł/os. plus rachunki latem ok.60zł zimą ok.100zł od sierpnia
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-26, 14:26
Witam, od października ide na FIR na NE i szukam pokoju jednoosobowego za max 600 zł jak najbliżej UE od września, ewentualnie od sierpnia, zapraszam na priv
Wydział: NE
Wysłany: 2011-07-26, 21:03
Poszukuję współlokatorki do pokoju 2-osobowego, przy ulicy Lubuskiej (boczna Grabiszyńskiej, 15 minut piechotą od UE). Zaraz obok bloku przystanek 126,127,4,5,11,14-bardzo dobry dojazd do wszystkich miejsc we Wro. W mieszkaniu mieszkam ja-czyli studentka 4 roku, oraz w drugim pokoju chłopak-absolwent UWr.
Mieszkanie jest odnowione, sprzęty w większości nowe. Cena to ok.490zł (nigdy ta kwota nie była przekroczona ze wszystkim- szybki internet również jest.
Kontakt na PW
Witam wszystkich studentów i przyszłych studentów ue wroc Śledzę już te forum długo... nawet bardzo długo ale dopiero teraz się zabrałem za to, żeby sie zarejestrować i coś tu w końcu napisać i w sumie napisze już tu na początek o samych konkretach
A mianowicie poszukuję lokatora bądź lokatorki do 6 osobowego mieszkania przy ul. Świebodzkiej. Jest to praktycznie w samym centrum Wrocławia, jakieś 15-20 min piechotą do ue (zależy jakie kto ma tempo )
Aktualnie w mieszkaniu będą mieszkać dwie przedstawicielki płci pięknej
i trzech tej przeciwnej ;P ale poszukujemy jeszcze jednej osoby
Mieszkanie ma 70 mkw. Czynsz już ze wszystkimi opłatami będzie wynosił max 450zł (przy 6 osobach). Mieszkanie jest w nowoczesnym stylu, z balkonem, w pełni umeblowane i wyposażone
Więcej informacji na priv
Mogę oczywiście również posłać zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum