forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
MIESZKANIE/POKÓJ
Autor Wiadomość
kamil0709 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-18, 10:15   

Bourree, jeśli jesteś nadal zainteresowany daj znać na tel: 609278875 lub gg:9598555 ewentualnie podaj swoje dane bo nie umiem wysłać pw;/

AgaP

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-07-18, 10:15   

Może poszukuje jeszcze jakaś studentka współlokatorki? dostałam się na FiR na ZF (SUM) i poszukuje dziewczyny z którą mogłabym wynajac pokoj.... mam juz pewna propozycje wynajecia pokoju 5min. tramwajem do UE cena 300zł/os. plus rachunki latem ok.60zł zimą ok.100zł od sierpnia

bigsmile 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-26, 14:26   

Witam, od października ide na FIR na NE i szukam pokoju jednoosobowego za max 600 zł jak najbliżej UE ;) od września, ewentualnie od sierpnia, zapraszam na priv ;)

anabela 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-07-26, 21:03   

Poszukuję współlokatorki do pokoju 2-osobowego, przy ulicy Lubuskiej (boczna Grabiszyńskiej, 15 minut piechotą od UE). Zaraz obok bloku przystanek 126,127,4,5,11,14-bardzo dobry dojazd do wszystkich miejsc we Wro. W mieszkaniu mieszkam ja-czyli studentka 4 roku, oraz w drugim pokoju chłopak-absolwent UWr.
Mieszkanie jest odnowione, sprzęty w większości nowe. Cena to ok.490zł (nigdy ta kwota nie była przekroczona :)) ze wszystkim- szybki internet również jest.
Kontakt na PW

Scotchmist 

Wydział: ZF
  Wysłany: 2011-07-27, 18:20   

Witam wszystkich studentów i przyszłych studentów ue wroc ;) Śledzę już te forum długo... nawet bardzo długo :D ale dopiero teraz się zabrałem za to, żeby sie zarejestrować i coś tu w końcu napisać ;) i w sumie napisze już tu na początek o samych konkretach :D

A mianowicie poszukuję lokatora bądź lokatorki do 6 osobowego mieszkania przy ul. Świebodzkiej. Jest to praktycznie w samym centrum Wrocławia, jakieś 15-20 min piechotą do ue (zależy jakie kto ma tempo :P )
Aktualnie w mieszkaniu będą mieszkać dwie przedstawicielki płci pięknej
i trzech tej przeciwnej ;P ale poszukujemy jeszcze jednej osoby ;)
Mieszkanie ma 70 mkw. Czynsz już ze wszystkimi opłatami będzie wynosił max 450zł (przy 6 osobach). Mieszkanie jest w nowoczesnym stylu, z balkonem, w pełni umeblowane i wyposażone ;)
Więcej informacji na priv ;)
Mogę oczywiście również posłać zdjęcia ;)

Odpowiedz do tematu