możesz chodzić na wykłady tylko tu i tu - fakultatywnie, ale zadeklarować musisz jeden język, ponieważ według tej deklaracji będziesz miała prowadzone również ćwiczenia.
Wybierając mikro po angielsku skażesz się na dość prosty egzamin i będziesz mogła wziąć w przyszłości np. makroekonomię po angielsku. Natomiast poziom znajomości angielskiego pani prowadzącej (przynajmniej na ZI) to jedna wielka porażka, polewka i śmiech na sali. Ostatecznie zostaje na mikro po angielsku jakieś 10 osób z całego roku
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Wydział: NE
Wysłany: 2007-09-28, 18:29
mkr napisał/a:
Natomiast poziom znajomości angielskiego pani prowadzącej (przynajmniej na ZI) to jedna wielka porażka, polewka i śmiech na sali.
Czyli mogę się spodziewać, że zrozumiem co Pani próbuje do mnie powiedzieć, ponieważ posługuje się prostym językiem?
No to teraz mam dylemat... I to spory... Co doradzacie?
Jeszcze jedno pytanie. Mój mężczyzna jest na tym samym wydziale co ja, na tym samym kierunku tylko że zaocznie. Czy mógłby przychodzić na moje wykłady, kiedy tylko będzie miał wolne w pracy?
Martyna napisał/a:
chcialam zapytac, czy ktos z was zmienial grupe i na jakich zasadach mozna dokonac czegos takiego
z tego co sie dowiadywałem tak zmienic na stale to ciezko i trzeba miec dobry powod np. praca czy coś, no albo kogos do zamiany, latwiej sie przeniesc na jakies konkretne przedmioty.
Ja zmieniłam bez najmniejszego problemu i bez najmniejszego powodu
No to teraz mam dylemat... I to spory... Co doradzacie?
ja osobiście doradzam język polski
madzia_ves napisał/a:
Czyli mogę się spodziewać, że zrozumiem co Pani próbuje do mnie powiedzieć, ponieważ posługuje się prostym językiem?
Ona na dzień dobry nam powiedziała:
"Dzień dobry.... aha.... to ma być po angielsku... no to good evening everyone...."
mix PL-ANG podobno nigdy się nie kończy
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie. Mój mężczyzna jest na tym samym wydziale co ja, na tym samym kierunku tylko że zaocznie. Czy mógłby przychodzić na moje wykłady, kiedy tylko będzie miał wolne w pracy?
Może, tylko po kiedu ch.....
Ty po niecałym miesiącu też przestaniesz chodzić na wykłądy
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Natomiast poziom znajomości angielskiego pani prowadzącej (przynajmniej na ZI) to jedna wielka porażka, polewka i śmiech na sali. Ostatecznie zostaje na mikro po angielsku jakieś 10 osób z całego roku
potwierdzam po mojej wczorajszej wizycie na mikro... dramat... połowa osób wyszła po 45 minutach.. Jedyny plus, to to, że ubawiłam się setnie Najbardziej skomplikowany czas to future simple...Zostaje na polskim
Wydział: NE
Wysłany: 2007-10-05, 20:27
Honey napisał/a:
potwierdzam po mojej wczorajszej wizycie na mikro... dramat... połowa osób wyszła po 45 minutach.. Jedyny plus, to to, że ubawiłam się setnie Najbardziej skomplikowany czas to future simple...Zostaje na polskim
jak możesz tak mówić ?! ;p
ja robiłem nawet notatki, ze śmieszniejszych rzeczy zapisałem:
/ekfilibrium/ ( przez "f" ) oraz desire ( niestety obce jest wykładowczyni słówko "demand" ), hmm.. to takie mało fachowe zresztą
wpadnijcie na drugi raz, to zabawniejsze niż Monty Python, polecam ;D
_________________ Suicides carried off many, drink and the devil took care of the rest
Stevenson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum