mozna samemu ulozyc sobie plan zajec?
widzialam na stronie ae plan na 04/05 dla 1 roku,masakra
mnostwo okienek i koniec zajec o 18 lub nawet 21..potem ani na piwko ani na zakupy:P
to juz lepiej miec wszystko napchane ale wracac o normalnej porze..
nie mozna raczej, z tego co wiem, to jest zazwyczaj to samo co rok ;]
Jeśli tak rzeczywiście jest to ja również nie mam się z czego cieszyć. W III sem. sporo okienek, a czwarty-tylko jeden przedmiot :evil: I będę jeździć w IV sem. na jedne zajęcia, bo nikt na AE nie wpadł na pomysł, aby go wrzucić na III sem., :evil: pozostawiając w ten sposób ostatni senestr MSU na seminaria dyplomowe i pracę magisterską :evil:
No ale cóż - jak mus to mus
Czy w ogóle zagląda tu ktość z MSU RiA II rok
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
to oni to ustalają - to wszystko wina systemu :twisted: ...wiem bo w pierwszym semestrze miałem 3 dni w tygodniu z okienkiem po 2,5 godziny :cry: - miałem czas pobić się z własnymi myślami ale okazało się że nie mam ich za wiele
...a plan to zawsze można troche nagiąć jeśli się z prowadzącymi i wewnątrz grupy dogadacie :036: co notabene nie zawsze jest łatwe
tez watpie aby sie dalo ponaginac..poza tym ostatnio mam nieszczescie do ludzi i mam doczynienia z samymi chu*ami(ewentualnie ci*ami) ..mam nadzieje ze bede w jakiejs luzackiej,sensownej grupie gdzie bedzie sie dalo dogadac
Wysłany: 2005-09-07, 23:30
Ewentualnie można się przepisać na jakieś zajęcia do innej grupy... wystarczy mieć "sensowny powód" i napisać pisemko do dziekana, czasami da się też dogadać z prowadzącymi...
Ale generalnie ludzie się raczej nie przenoszą... nie chce się
a zdarzą się żeby mieć jeden dzień w tygodniu wolny?
tak przeż cały rok?
np, piątek lub poniedziałek?
dla mnei to bardzo ważne bo chciałabym czasem przyjechać do mamy
madzik Gość
Wysłany: 2005-09-08, 09:25 plany zajec
Hmm z tymi planami to jest tak, ze co roku jest nowy i nie koniecznie lepszy Nie zawsze plan zajec z zeszlego roku dla np 1 roku jest taki sam w roku nastepnym. Spiesze pocieszyc wszystkich studentow, ze nie tylko oni maja problem z planem ale jak ktos tu juz slusznie zauwazyl:) nie z wszystkimi da sie dogadac- tak tez jest i po drugiej stronie. Nie martwcie sie jednak tak bardzo grunt to dobra organizacja i checi:) wtedy i z zajeciami sobie poradzicie, i co najwazniejsze znajdziecie czas na piffko:)
a zdarzą się żeby mieć jeden dzień w tygodniu wolny?
na pierwszym roku chyba nie ma tak dobrze - z tego co gadałem z różnymi ludźmi z różnych grup to nikt tak nie miał - ale w późniejszych latach to i już się takie wypadki zdarzały efika, chyba będziesz musiała poczekać te pare lat z wyjazdem do mamy :d
Wysłany: 2005-09-08, 11:49
W letnim semstrze duzo grup z I GNu mialo piatek wolny. Byl tylko niemiecki na 8.00. Wiec ci z jezykow romańskich i ci którym sie udalo przestawic ten niemiecki mieli dzień wolny
pAvLo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-08, 17:57 PLAN DLA INZYNIERYJNO-EKONOMICZNEGO/I ROK
KOchani
Moze mi ktos podać plan zajęc dla IE/dzienne z podziałem na dni tygodnia - jak to w zeszlym roku wyglądało?? o pierwszym roczek/pierwszy semestr mi chodzi
Bardzo please
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum