Mam takie hipotetyczne pytanie: co jaki okres jest rekrutacja do akademika? Tj jesli komuś zmieni się np. sytuacja materialna czy coś to moze składać podanie dopiero na początku następnego roku tak?
_________________ War is not heroic. War is not exhilarating. War is full of despair. It is dark. It is dreadful. It is a thing of sorrow and gloom. That is why people fear war. That is why people choose to avoid it.
Na 99% podania można składać w ciągu całego roku, ale aktualnie raczej tylko na listę rezerwową. A poza tym sytuacja materialna nie ma u nas chyba żadnego wpływu na decyzję o przyznaniu miejsca.
Pewnie dlatego, że akademik jest droższy niż dojazdy. A czy dobra średnia za semestr np., niweluje 30 km od uczelni? W sensie ze to jest niewiele niż w przypadku niektórych 800 km do miejsca zamieszkania.
_________________ War is not heroic. War is not exhilarating. War is full of despair. It is dark. It is dreadful. It is a thing of sorrow and gloom. That is why people fear war. That is why people choose to avoid it.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-26, 22:12
wiem, ze stary temat ale chciałem się dowiedzieć czy:
1. działa wam strona domów studenckich ?
2. podanie trzeba przynieść osobiście ( gdzie do akademika ? ) czy jest możliwość wysłania elektronicznie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum