Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-08, 20:54
Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi
_________________ Na mojej półce zdycha mały kwiatek
Na mojej półce zdycha mały kwiatek
któż mi pomoże tego się nie dowiem
na mojej półce zdycha mały kwiatek
i już ostatni więdnie jego płatek
więdnie jego płatek, więdnie jego płatek,
więdnie jego płateeeeek...
Wie ktoś może, od kiedy mozna się meldować? Był to 20 któryś dzień września, chociaż zależałoby mi, żeby mieszkać już tam, jak tylko te "remonty" się skończą, od 15... (sesja poprawkowa )
Wysłany: 2009-08-11, 11:03
Ej, mam pytanko do tych którzy wysyłali podanie pocztą ( i nie dołączyli pokwitowania wpłaty ). Dzwonili do was później z uczelni czy coś??
_________________ Na mojej półce zdycha mały kwiatek
Na mojej półce zdycha mały kwiatek
któż mi pomoże tego się nie dowiem
na mojej półce zdycha mały kwiatek
i już ostatni więdnie jego płatek
więdnie jego płatek, więdnie jego płatek,
więdnie jego płateeeeek...
Wysłany: 2009-08-11, 16:21
Abdul, żeby mieszkac w Akaemiku w czasie sesji poprawkowej nie wiem czy się nie pisało jakiegoś specjalnego podania do kierowniczki, o wyrażenie zgody itd.
Coś takiego mi się o uszy obiło w zeszłym roku, ale nie jestem pewna. Najlepiej zadzwonić i zapytać
Tak, trzeba mieć zgodę i akademik przysługuje (o ile dobrze pamiętam) dzień przed, w dniu i dzień po egzaminie. Nie wiem, jak to się ma do zaliczania ćwiczeń i laboratoriów.
Gdzie mogę zobaczyć w necie czy dostałem akademik czy nie, bo na stronie ds jest napisane, że listy będą wywieszone 25 sierpca, jest jakaś możliwość "nieosobistego" sprawdzenia czy się akademik dostało czy też nie?
I od kiedy można się meldować w akademikach?
Wiek: 25 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 94 Skąd: przegub 1310
Wysłany: 2009-08-20, 23:33
Abdul napisał/a:
Wie ktoś może, od kiedy mozna się meldować? Był to 20 któryś dzień września, chociaż zależałoby mi, żeby mieszkać już tam, jak tylko te "remonty" się skończą, od 15... (sesja poprawkowa )
z tymi remontami to sciema cale 1sze pietro nowej czesci jest zamieszkale, bylem w lipcu na paru bibach, ogolnie mozesz sie chyba zameldowac nawet juz, kumpel jakos na poczatku sierpnia dostal prace i normalnie mieszka.
dostałam Przegubowiec a chciałam Ślężak(ponieważ lepsze warunki itp iid), więc nastąpiła chwilowa rozterka....
lecz po przeczytaniu postów i słowach brata ze tam są lepsze imprezy jestem szczęśliwą posiadaczką miejsca w Przegubowcu.
a takie pytanie(może głupie,oczywiste), ale jak jest z paleniem fajek w akademikach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum