forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Poszukiwana współlokatorka do Ślężaka
Autor Wiadomość
czarna mamba ;] 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-08-30, 23:23   Poszukiwana współlokatorka do Ślężaka

Hejka, hejka. Z tej strony Czarna mamba i Mystery ( Dorota i Kinga). Kopnął nas taki zaszczyt, że jesteśmy studentkami I roku Finansów i Rachunkowości na wydziale ZIiF. Poszukujemy wspólkatorki do pokoju 3-osobowego w Domu Studenckim „Ślężak”. Jako, że pierwszorocznym przypadają pokoje 3 osobowe chciałybyśmy trafić na dziewczynę, która nie uprzykrzy nam życia i nie zniechęci do życia studenckiego w akademiku. Jesteśmy osobniczkami spokojnymi, nawet bardzo, szanującymi ciszę lubiącymi się uczyć, heh i obawiamy się tej trzeciej osoby. Wiemy, że spośród forumowiczek są dziewuchy borykające się z tym samym problemem.
Może przejdźmy do szczegółów. Poszukujemy współlokatorki, cichej, spokojnej. Osoby, która przyszła na studia aby coś wynieść, a nie robić tylko rozpierduchy. Obie uczymy się i chcemy to kontynuować. Najlepiej wychodzi nam to w nocy;] Więc jak to ci nie przeszkadza to suuper. Bo jak to się mówi: „Trza być dobrym księgowym, bo już nas za dużo.” Dlatego też chcemy osóbki uczącej się, szanującej to, że ktoś coś robi, dbającej o porządek i higienę osobisą, bezkonfliktowej, potrafiącej iść na kompromis. Osobiście do imprez nic nie mamy, bo wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Nie chcemy iprezowiczki i kobiety szukającej przygód. Jesteśmy prostymi dziewczynami, nie jakieś heloły. Moda modą, ale bez przesady. Studia to nie pokaz mody. Fajnie byłoby, gdyby współlokatorka nie spożywała używek.  Obie mamy czasami dziwne poczucie humoru, wiec jeżeli lubisz czasem zrobić z siebie downa to git malinka;] Szukamy kogoś bezkonfliktowego z którym da się dojść do porozumienia, kogoś z kim można pogadać i powyglupiac sie, która szanuje czyjąś własność i nie podpierdziela żarcia z lodówki, z którą można się wymienić notatkami, a nie samolubną, działającą na swoją tylko korzyść.
Nie chcemy nikogo urazić. Chcemy żyć w spokoju, dlatego też tyle naszych wymagań. Jesteś zainteresowana? Poszukujesz właśnie takich osób ( wymienione wymagania, ukazują jakimi jesteśmy studentkami). Zapraszamy na pogaduchy na PW. Ewentualnie gg. Jesteśmy otwarte. Wiek nie gra roli, chociaż nie ukrywamy, że poszukujemy osobniczki rocznik 91 lub 92. A jaki kierunek to wsio ryba. Pozdrawiamy i czekamy ;] Tylko poważne oferty hehehe ;]
Ostatnio zmieniony przez czarna mamba ;] 2011-08-30, 23:29, w całości zmieniany 1 raz  

Mystery 

Wysłany: 2011-08-30, 23:29   

Koleżanka już wszystko wyjaśniła szczegółowo, jak ktoś chętny hmm raczej chętna :P to pisać do mnie albo Czarnej

Wymagania może mamy ale chcemy żeby całej trójce żyło się dobrze przez ten pierwszy rok, a może i następny kto wie ;)

Avs

Wysłany: 2011-09-04, 13:33   

jestem chętny, co z tego ze chloapk :P byście mogły mnie wziąć, jestem dobry ze wszystkiego, nie marudze, zdolny, moge robić zadania i sprawozdania ;P
moje wymagania: codziennie chcę porządny obiad ]:->

czarna mamba ;] 

Wysłany: 2011-09-04, 14:18   

AVS niestety ni dy rydy, ale zapraszamy do jednego modułu ;]

Mystery 

Wysłany: 2011-09-04, 15:08   

czarna mamba ;] napisał/a:
AVS niestety ni dy rydy, ale zapraszamy do jednego modułu ;]

oj nie bądź tak nastawiona na nie :D
na pewno ma mniej ciuchów niż dziewczyna, nie będzie długo w łazience siedział i chętny to pomocy w nauce :P
ale trudno siła wyższa

Avs

Wysłany: 2011-09-04, 22:44   

:D rozważam jeszcze mieszkanie ze znajomymi w okolicach UE ale się zobaczy ;) może jak wpadne na integracje kiedys ( o ile bedzie mi termin odpowiadal) i "przelicytujecie" znajomych to biore akademik ;)

czarna mamba ;] 

Wysłany: 2011-09-04, 23:25   

Mój drogi integracje mamy w niedziel 25 wrzesnia:)

Avs

Wysłany: 2011-09-06, 11:39   

tak zaplanowana integracja by się upić 25 i 26 nie przyjść na zajęcia? 8)

Lady_Dita 

Wysłany: 2011-09-13, 21:55   

Jako, że dziewczyny już znalazły współlokatorkę podbijam temat. Gdyby ktoś był zainteresowany dzieleniem pokoju w Ślęzaku ze mną, studentką I roki FiR na ZIFie to proszę o kontakt w prywatnej wiadomości. Zastrzegam, że jestem osobą bardzo tolerancyjną, wiadomo, że jak większośc wybieram się na studia żeby nauczyć się czegoś, aczkolwiek imprezy i dobra zabawa nie są mi obce. Nie mam szczególnych wymagań chodzi mi o to, ze fajni by bylo chociaż wczesniej spisać się z kimś do mieszkania, zeby choć troszkę się poznać. Pozdrawiam! :)

PS. Już nieaktualne.
Ostatnio zmieniony przez Lady_Dita 2011-09-15, 01:28, w całości zmieniany 1 raz  

chocolate

Wydział: IE
Wysłany: 2011-09-15, 00:12   

Jak ktoś jest chętny do Ślężaka to pisać na pw ;)
Ja 1 rok FiR, spokojna, lubię się pouczyć pożartować, ogólnie chcę żeby mieszkanie w pokoju nie było uciążliwe.

PeggyBb 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-15, 19:38   

następne ogłoszenie
Studentka pierwszego roku ekonomii na NE. Ślężak.
Jak koleżanka Lady_Dita myślę, że wypadałoby z tych studiów jakąś wiedzę wyciągnąć jednak jako że jesteśmy jeszcze piękni i młodzi trzeba też "POŻYĆ" 8)
Ogólnie miło byłoby mieć współlokatorki z poczuciem humoru, coby sympatycznie się nam razem mieaszkało.

alii 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-09-16, 15:41   

ja również poszukuję współlokatorki do Ślężaka.. zaczynam I rok ZiIP-u...
pewnie mi i tak już kogoś do pokoju znaleźli ale zawsze można pokombinować co nie?
jestem tolerancyjna i wręcz perfekcyjnie opanowałam mieszkanie z kilkom dziewczynami w pokoju, ponieważ mieszkałam 3 lata w internacie i nie było kłótni ani bicia się o lustro i łazienkę:P

Odpowiedz do tematu