Wysłany: 2011-08-30, 23:23 Poszukiwana współlokatorka do Ślężaka
Hejka, hejka. Z tej strony Czarna mamba i Mystery ( Dorota i Kinga). Kopnął nas taki zaszczyt, że jesteśmy studentkami I roku Finansów i Rachunkowości na wydziale ZIiF. Poszukujemy wspólkatorki do pokoju 3-osobowego w Domu Studenckim „Ślężak”. Jako, że pierwszorocznym przypadają pokoje 3 osobowe chciałybyśmy trafić na dziewczynę, która nie uprzykrzy nam życia i nie zniechęci do życia studenckiego w akademiku. Jesteśmy osobniczkami spokojnymi, nawet bardzo, szanującymi ciszę lubiącymi się uczyć, heh i obawiamy się tej trzeciej osoby. Wiemy, że spośród forumowiczek są dziewuchy borykające się z tym samym problemem.
Może przejdźmy do szczegółów. Poszukujemy współlokatorki, cichej, spokojnej. Osoby, która przyszła na studia aby coś wynieść, a nie robić tylko rozpierduchy. Obie uczymy się i chcemy to kontynuować. Najlepiej wychodzi nam to w nocy;] Więc jak to ci nie przeszkadza to suuper. Bo jak to się mówi: „Trza być dobrym księgowym, bo już nas za dużo.” Dlatego też chcemy osóbki uczącej się, szanującej to, że ktoś coś robi, dbającej o porządek i higienę osobisą, bezkonfliktowej, potrafiącej iść na kompromis. Osobiście do imprez nic nie mamy, bo wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Nie chcemy iprezowiczki i kobiety szukającej przygód. Jesteśmy prostymi dziewczynami, nie jakieś heloły. Moda modą, ale bez przesady. Studia to nie pokaz mody. Fajnie byłoby, gdyby współlokatorka nie spożywała używek. Obie mamy czasami dziwne poczucie humoru, wiec jeżeli lubisz czasem zrobić z siebie downa to git malinka;] Szukamy kogoś bezkonfliktowego z którym da się dojść do porozumienia, kogoś z kim można pogadać i powyglupiac sie, która szanuje czyjąś własność i nie podpierdziela żarcia z lodówki, z którą można się wymienić notatkami, a nie samolubną, działającą na swoją tylko korzyść.
Nie chcemy nikogo urazić. Chcemy żyć w spokoju, dlatego też tyle naszych wymagań. Jesteś zainteresowana? Poszukujesz właśnie takich osób ( wymienione wymagania, ukazują jakimi jesteśmy studentkami). Zapraszamy na pogaduchy na PW. Ewentualnie gg. Jesteśmy otwarte. Wiek nie gra roli, chociaż nie ukrywamy, że poszukujemy osobniczki rocznik 91 lub 92. A jaki kierunek to wsio ryba. Pozdrawiamy i czekamy ;] Tylko poważne oferty hehehe ;]
Ostatnio zmieniony przez czarna mamba ;] 2011-08-30, 23:29, w całości zmieniany 1 raz
jestem chętny, co z tego ze chloapk byście mogły mnie wziąć, jestem dobry ze wszystkiego, nie marudze, zdolny, moge robić zadania i sprawozdania ;P
moje wymagania: codziennie chcę porządny obiad
AVS niestety ni dy rydy, ale zapraszamy do jednego modułu ;]
oj nie bądź tak nastawiona na nie
na pewno ma mniej ciuchów niż dziewczyna, nie będzie długo w łazience siedział i chętny to pomocy w nauce
ale trudno siła wyższa
rozważam jeszcze mieszkanie ze znajomymi w okolicach UE ale się zobaczy może jak wpadne na integracje kiedys ( o ile bedzie mi termin odpowiadal) i "przelicytujecie" znajomych to biore akademik
Jako, że dziewczyny już znalazły współlokatorkę podbijam temat. Gdyby ktoś był zainteresowany dzieleniem pokoju w Ślęzaku ze mną, studentką I roki FiR na ZIFie to proszę o kontakt w prywatnej wiadomości. Zastrzegam, że jestem osobą bardzo tolerancyjną, wiadomo, że jak większośc wybieram się na studia żeby nauczyć się czegoś, aczkolwiek imprezy i dobra zabawa nie są mi obce. Nie mam szczególnych wymagań chodzi mi o to, ze fajni by bylo chociaż wczesniej spisać się z kimś do mieszkania, zeby choć troszkę się poznać. Pozdrawiam!
PS. Już nieaktualne.
Ostatnio zmieniony przez Lady_Dita 2011-09-15, 01:28, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktoś jest chętny do Ślężaka to pisać na pw
Ja 1 rok FiR, spokojna, lubię się pouczyć pożartować, ogólnie chcę żeby mieszkanie w pokoju nie było uciążliwe.
następne ogłoszenie
Studentka pierwszego roku ekonomii na NE. Ślężak.
Jak koleżanka Lady_Dita myślę, że wypadałoby z tych studiów jakąś wiedzę wyciągnąć jednak jako że jesteśmy jeszcze piękni i młodzi trzeba też "POŻYĆ"
Ogólnie miło byłoby mieć współlokatorki z poczuciem humoru, coby sympatycznie się nam razem mieaszkało.
ja również poszukuję współlokatorki do Ślężaka.. zaczynam I rok ZiIP-u...
pewnie mi i tak już kogoś do pokoju znaleźli ale zawsze można pokombinować co nie?
jestem tolerancyjna i wręcz perfekcyjnie opanowałam mieszkanie z kilkom dziewczynami w pokoju, ponieważ mieszkałam 3 lata w internacie i nie było kłótni ani bicia się o lustro i łazienkę:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum