hmmm...ja jestem na liście i za październik i za listopad a na koncie nie mam kasy, data jest wczorajsza (19.11) a slyszalam od znajomych, że oni już dostali na konto własnie wczoraj a u mnie pusto;/ no niestety nie udalo mi sie zadzwonic bo bylo juz po 15;/ czy ktos jest w podobnej sytuacji?
mam nadzieje ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji ze niby jestem na liscie a kasy nie mam na koncie jakby oni wyslali faktycznie wczoraj to dzisiaj powinny byc na bank;) w koncu jest data 19.11 to mnie dziwi;/
jeżeli ktoś ma konto w tym samym banku co oni, to w zależności od tego o której oni to wysłali, to na konto adresata może to wpłynąć tego samego dnia, max następnego
ale jeżeli ktoś ma w innym banku to musi uzbroić się w cierpliwość, ze względu na to że polskie banki mają swoje sesje księgowane o różnych porach, a tego dochodzi przesyłanie z jednego banku do drugiego, więc to nie jest tak, że jak wczoraj wysłali to dzisiaj na pewno by były ...
a co do Pań od stypendium mam wrażenie, że one same nie wiedzą co i kiedy będzie, jest totalny bałagan i chyba każdemu mówią już co innego
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
hmm no nie wiem... bo naukowe mieli w czwartek 12.11 albo w piatek 13.11 wysylac no i dostalam je w piatek... wiec pewnie nie puscili przelewu albo wczoraj dopiero...
też zaczęłam zanosić dokumenty w czerwcu i nawet mnie nie ma na tej śmiesznej liście
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Kara, jeżeli bardzo zależy Ci na przelewie warto wybrać się do DDS i zapytać o realizację. Jeżeli Panie odpowiedzą, iż została dyspozycja wydana to opóźnienia są w likwidaturze. Niestety nie pozostaje Wam nic innego, jak 'uzbroić się w cierpliwość'.
Witajcie, czy nie uważacie że to nie w porządku że niektórzy mają pieniążki już wypłacone a inni czekają do grudnia?? Na jakiej podstawie jest oceniane komu już przyznali a kogo dopiero przeliczą, przecież skoro składamy wnioski o takie stypendium to widocznie pieniążki są potrzebne wszystkim, a tu część ma już na kontach a część nawet nie wie czy będzie miała przyznane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum