zgadzam sie, te pieniadze sa mi bardzo potrzebne a nawet nie wiem czy mam na nie liczyc, maja jakis totalny balagan jak do jutra nic sie nie wyjasni to pojde tam w czwartek
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
Ja też dostałam, ale całość, za oba miesiące. I wiem, że tak dostało kilka osób z mojego roku. Co do tych, którzy nie są na listach, to panie twierdzą, że muszą ich jeszcze podliczyć, a wypłata nastąpi albo w grudniu, albo dopiero w styczniu. Więcej informacji raczej nie udzielają. No, chyba że ktoś nie doniósł jakiegoś papierka.
to jest niesprawiedliwe. siedzą tylko i zbijają bąki. a ja zaglądam na konto codziennie z nadzieją, że może coś wpłynie. przecież jak tak można.... brak mi słów, żeby je opisać........
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Po prostu to jest jakiś totalny chaos i megabiurokracja.. Przy podawaniu wniosków trzeba było kilogramy tych papierów dostarczyć, a teraz oni sami tego nie mogą ogarnąć. Jakby nie mógł to być jeden kwestionariusz, gdzie powpisywane bylyby wszystkie potrzebne dane w jednym miejscu..
Wydział: NE
Wysłany: 2009-11-24, 16:55
Jednych nie ma na liście, innym kasa nie wpłynęła a mi za jeden miesiąc..
Obowiązkiem studentów zaocznych jest terminowa wpłata kasy hmm i na chłopski rozum powinno to działać w obie strony, niestety ich chyba zasady nie obowiązują. Istny cyrk......
_________________ Jabłek zielonych zapach i smak...wszystko proste tak...
Kara, niestety na razie nie możemy nic zrobić w kwestii przyspieszenia wypłat.
Mam nadzieję,że w najbliższym czasie ustabilizuje się data dokonywania przelewów na konta studentów. Jeżeli nie będzie potrzebna nasza interwencja.
Po prostu to jest jakiś totalny chaos i megabiurokracja.. Przy podawaniu wniosków trzeba było kilogramy tych papierów dostarczyć, a teraz oni sami tego nie mogą ogarnąć. Jakby nie mógł to być jeden kwestionariusz, gdzie powpisywane bylyby wszystkie potrzebne dane w jednym miejscu..
dokładnie. wnisoki trzeba było złożyć w terminie. i do tego wyznaczyli godziny 10-13 i pilnowali tych godzin jak nie wiem... w szczególności zamykając drzwi na klucz przed nosem.... a ja czekam kolejny miesiąc na kase!! bezczelność.
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
kurde czy tylko mnie ta głupia strona nie wchodzi? i to od kilku dni? bo to jest http://slezak.ds.ae.wroc.pl/stypendia/ prawda? jeśli jest jakiś bezpośredni link to zifu dziennych to bardzo prosze
to jest tylko za grudzien? czy za październik i listopad tez? Orientuje sie ktos? Bo niby jest napisane, że grudzień, ale jakoś nie chce mi sie wierzyć, że niektórzy dostali prawie 2000zł za jeden miesiąc
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
to jest za trzy miesiące ... chyba że ktoś dostał w listopadzie pierwszą część to teraz ma tylko za jeden miesiąc ... a to prawie 2000 zł to pewnie osoba która studiuje na dwóch kierunkach na różnych wydziałach i ma podwójny socjal, tak mi się przynajmniej zdaje
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
kurde czy tylko mnie ta głupia strona nie wchodzi? i to od kilku dni? bo to jest http://slezak.ds.ae.wroc.pl/stypendia/ prawda? jeśli jest jakiś bezpośredni link to zifu dziennych to bardzo prosze
mi tez nie wchodzi może to serwer? mółby ktoś podać bezpośredni do dziennych IE ?
Agaciasin, może nie dzielić się równo na trzy, bo za październik kwoty były wyliczane po staremu i za ten miesiąc stawka jest niższa, natomiast za listopad i grudzień wyliczane jest wg nowej zasady i w związku z tym jest minimalnie wyższa kwota
aria, z tą strona jest coś nie tak i wielu osobom nie wchodzi, ja wchodziłam jeszcze wczoraj przez link który był na stronie głównej UE w dziale poświęconym pomocy materialnej, ale widzę że teraz też coś nie działa, bo zamienili go na ten już tutaj podawany
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum