Wydział: NE
Wysłany: 2009-12-30, 21:50
Już mi nerwy puściły, od mniej więcej połowy grudnia(Albo i wcześniej) nie mogę wejść na stronę http://www.slezak.ds.ae.wroc.pl/, o dziale "Stypendia" nie wspominając co się stało z tą stroną? czy tylko mi nie wchodzi? jeśli ktoś ma dostęp do listy ze stypendiami(tej która ukazała się w grudniu) dla wydziału NE to b. prosiłabym o wrzucenie jej na jakiś serwer. będę bardzo wdzięczna, bo powoli tracę nadzieję, że mi to stypendium przyznają/przyznali
Ja również nie mogę dostać się na tę stronę. W każdym bądź razie pieniądze ze stypendium 22 grudnia miałam wreszcie na koncie. Poza tym z tego, co wiem, to nie rozpatrzono jeszcze wszystkich wniosków (następne mają być rozpatrzone w styczniu - przynajmniej dla IE).
Możecie mi podpowiedziec do kogo nalezy sie odwolac w sprawie stypendium, podanie zostawilam juz raz w slezaku i osttanio pani poinformowala mnie ze to juz koniec i nie moge sie odwolac jednak w regulaminie jest opisane ze moge odwolac sie do rektora i komisji zlozonej ze studentow...
aaaa ja z takim pytaniem, stypendium nie można brać na I roku? bo termin był do 15 lipca składania podań?
Cytat:
Dla pierwszego roku jest do końca sierpnia.
Cytat:
Dla I roku jest do końca września.
Czyli jak to jest wreszcie z tymi stypendiami??? Mógłby napisać ktoś, kto już to załatwiał. A i jeszcze takie pytanie, co ile trzeba do nich składać te dokumenty( co rok, co semestr, czy co miesiąc)???
Napisane jest, tylko nikt nie czyta więcej niż pierwsze 2-3 zdania.
Cytat:
Wnioski o przyznanie stypendium na miesiąc październik studenci roczników II - V składają w terminie od 1 czerwca do 15 lipca, a studenci I roku do 30 września w Dziale Domów Studenckich. Stypendia za miesiąc październik mogą być wypłacone z opóźnieniem.
Napisane jest, tylko nikt nie czyta więcej niż pierwsze 2-3 zdania.
Cytat:
Wnioski o przyznanie stypendium na miesiąc październik studenci roczników II - V składają w terminie od 1 czerwca do 15 lipca, a studenci I roku do 30 września w Dziale Domów Studenckich. Stypendia za miesiąc październik mogą być wypłacone z opóźnieniem.
Hej, a ja mam jeszcze jedno pytanko co do tych stypendiów. Pani zajmująca się wnioskami zadzwoniła do mnie, że mam wypełnioną źle jedną stronę i muszę donieść ten papier. Mam tylko problem, czy ktoś wie co to znaczy skrót MSU??? Jest coś takiego na pierwszej stronie wniosku o pomoc socjalną. Tryb studiów i w nawiasie MSU...
Z góry dziękuję za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum