"podstawa naliczania stypendium socjalnego: 602 zł"
Jeśli dochód przekroczył Ci podstawę naliczania stypendium, to będzie ciężko. Ale zawsze możesz zadzwonić i się zapytać, czy warto fatygować się z dokumentami, skoro dochód przekroczył limit o 2 zł. Z tego co wiem, w poprzednich latach potrafili nie wypłacać pieniędzy osobom, którym wyszło np. 5 zł więcej, a dawali stypendium (żywieniowe, mieszkaniowe) tym, którym wyliczono i 15 zł więcej. Cholera wie, jak oni to liczą tak szczerze powiedziawszy.
a ja mam takie pytanie. Na stronie UE jest napisane: "studenci I roku do 30 września w Dziale Domów Studenckich." czy ktoś mi może powiedzieć gdzie dokładnie jest ten DDS? I gdzie konkretnie trzeba to zanieść?
i drugie. Napisane jest też, że stypendia za październik mogą być wypłacone z opóźnieniem. Kiedy zwykle wypłacają tak mniej więcej?
a ja mam takie pytanie. Na stronie UE jest napisane: "studenci I roku do 30 września w Dziale Domów Studenckich." czy ktoś mi może powiedzieć gdzie dokładnie jest ten DDS? I gdzie konkretnie trzeba to zanieść?
i drugie. Napisane jest też, że stypendia za październik mogą być wypłacone z opóźnieniem. Kiedy zwykle wypłacają tak mniej więcej?
DDS znajduje się w Ślężaku tak ze szczytu (od strony UE)
a stypendia za październik pojawiają się tak w 2 połowie listopada lub czasami nawet grudniu
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-24, 13:39
hehe ja w ubiegłym roku dostałam stypendium w przerwie świątecznej, jakoś ok. 30 grudnia, za 3 miechy ;D ale podanie składałam w ostatniej chwili(30 września).
Żeby przysłali wcześniej to mało prawdopodobne, bo z tego co mi pani od wydziału NE powiedziała, zaczynają rozpatrywać wnioski po otrzymaniu list przyjętych z dziekanatu. A to następuje pod koniec października.
Spoko, najnowsze info jest takie, że stypendium będzie wypłacone do końca października. Przynajmniej NE i studia zaoczne. Co do reszty, nie wiem, tamte panie nie są tak miłe i nie udzielają tego typu informacji
Wydział: NE
Wysłany: 2010-10-19, 16:38
do końca października powiadasz? to ambitne plany, ale jakoś w nie nie wierzę zostały niecałe 2 tygodnie więc zobaczymy na ile to prawda. Kurcze tylko pytanie czy mi przyznali ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum