Wydział: NE
Wysłany: 2009-10-22, 20:23 Stypendium Socjalne
Mam pytanie kiedy będzie decyzja o przyznaniu stypendium socjalnego, będą one wypłacane z jakimś opóźneiniem ? na stronie internetowej nic o tym nie ma.
_________________ Jabłek zielonych zapach i smak...wszystko proste tak...
Stypendia będą naliczane od najbliższego poniedziałku i do 20-go powinny się znaleźć na kontach. Wcześniej nie będzie żadnych list kto dostał i ile. Także sprawdzając konto w przyszłym tygodniu dowiemy się czy i ile dostaliśmy.
Wydział: NE
Wysłany: 2009-11-19, 09:04 20 listopada
Nie ma się co niecierpliwić jak ma być ok 20 listopada to będzie conajmniej 20 listopada czyli można sie spodziewać lekkiej obsuwy u nich tak to już jest z pierwszą wypłatą kiedyś miesiąc po czasie dostałem oczywiscie z wyrównaniem
także bez obwa
im sie nieśpieszy jeśli chodzi żeby im płacić to spróbuj sie spuźnić to z kopytami zjedzom wiem co mówie
ja rozumiem ze emocje, ze stypendia, ale minimalne zasady ortograficzne mógłbyś jednak zachować. w 2linijkowej wypowiedzi 4 bledy, w tym 2 jednym wyrazie. dorośli ludzie
[ Dodano: 2009-11-20, 11:21 ] http://slezak.ds.ae.wroc.pl/stypendia/ tutaj jest coś podane, ale mnie na liście nie ma.... jak to jest możliwe? i jeszcze tylko za listopad a październik to co? jaki jest tam do nich e-mail i nr tel?
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Witajcie, dzwoniłam właśnie do działu stypendiów i nie ma co się denerwować pani powiedziała mi że jeszcze nie wszyscy są policzeni i że te listy które są podanie nie są jeszcze ostateczne mnie też nie ma na tej liście pani powiedziała że jestem jeszcze wśród grupki nie policzonych osób także trzeba spokojnie czekać. pozdrawiam
mnie także nie ma na tych listach, byłam w tej sprawie dzisiaj w dziale domów studenckich, i wiadomości są średnio optymistyczne.
Faktycznie, listy na stronie internetowej nie są jeszcze ostateczne, ale osoby które się na nich NIE znajdują dostaną stypendium prawdopodobnie dopiero za miesiąc, a może nawet w styczniu. Nie wiem dokładnie z czego to wynika, bo pani obsługującej mój wydział akurat dzisiaj nie było, więc rozmawiałam z panią od wieczorowych i zaocznych która raczej wymijająco odpowiadała na moje pytania. W poniedziałek pójdę jeszcze raz dokładniej się dowiedzieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum