Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-18, 11:43
Te listy są już takie na fes? Czyli jak mnie na nich nie ma to lipa.. i nie dostałam akademika? (odległość 117km, punktów 170)
Na stronie 'ślężaka' niby pisze, że ulegną zmianie.. no ale zaczynam panikować..
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-18, 19:20
nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale jako pierwszoroczni mamy czekać na decyzję do 31 sierpnia, a potem jak ktoś się nie dostał, a jest uparty i cierpliwy/naprawdę chce mieszkać w akademiku, to składa odwołanie od decyzji i raczej miejsce dostaje, bo są osoby, które rezygnują z domu studenckiego, jakos tak mniej więcej:)
Ja również się nie załapałem...teraz tylko trzeba się zastanowic czy warto pisac odwołanie przy 100km i 160pkt i zacząć szukać mieszkania bo zanim zostaną rozpatrzone odwołania będzie już raczej za późno na szukanie pokoju
Ja również się nie załapałem...teraz tylko trzeba się zastanowic czy warto pisac odwołanie przy 100km i 160pkt i zacząć szukać mieszkania bo zanim zostaną rozpatrzone odwołania będzie już raczej za późno na szukanie pokoju
jak zależy Ci na akademiku to pisz odwołanie, to nic nie kosztuje (no kartkę papieru i trochę tuszu) jednocześnie zawsze możesz poszukać mieszkania, zorientujesz się w cenach i standardzie i ostatecznie zdecydujesz czy mieszkanie, czy akademik
jak zależy Ci na akademiku to pisz odwołanie, to nic nie kosztuje (no kartkę papieru i trochę tuszu) jednocześnie zawsze możesz poszukać mieszkania, zorientujesz się w cenach i standardzie i ostatecznie zdecydujesz czy mieszkanie, czy akademik
Wczoraj dzwoniłem do akademika, bez miejsca zostało ~100 pierwszaków tak więc szanse są znikome. Odwołania zostaną rozpatrzone do 20 a do tego czasu chciałbym już mieć coś pewnego co wiązać się będzie z umową na rok.
Tak więc jak ktoś szuka współlokatora (NE, FiR) niech da znać
A ja 169pkt, 140km i też zostałam na lodzie a bardzo mi zależało na akademiku bo mieszkanie to jednak grubsza kasa. I teraz nie wiem czy składać odwołanie bo jak mam czekać do 20go i wtedy dopiero szukać lokum to może być trochę za późno...
Jak tam dzwoniłam to babka mi gadała o jakiś pkt za odległość i rekrutacje ale i tak nie wiem jak to liczyli;p widocznie punkty rekrutacyjne były bardziej istotne bo dochodami się chyba nie kierowali... Mówiono mi, że nie ma takiego problemu z dostaniem a ja naiwna wierzyłam;D no nic, pozostaje odwołać się, to PODOBNO też może pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum