witam, w pierwszym poście jedna z wazniejszych:) spraw:
Czy w pobliżu akademików prowadzone są jakieś dobre treningi sztuk walki? Gdzie polecacie trenować we Wrocławiu, ale zaznaczam, że półtoragodzinny dojazd może mnie szybko zniechęcić:)
Najbardziej zależy mi na tajskim, ewentualnie boksie. Jeśli będzie możliwość połączenia to chętnie zapoznałbym się z BJJ.
Ja trenowalem w Dragonie (Muay Thai) i polecam. Maja kilka sekcji we Wroclawiu. Ja chodzilem do Witka, podobno jest najlepszy, chociaz u innych nie probowalem wiec nie mam porownania. Z tych bardziej znanych klubow jest jeszcze Puncher i Fighter.
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 49 Skąd: Końskie / Wrocław
Wysłany: 2008-07-14, 19:27
A ja sie podepne do tematu i zapytam sie jak wygladaja siłownie w obu akademikach, ktora lepiej wyposazona itp itd . Jest ktoś kto mogłby udzielić odpowiedzi na to pytanie
temat o akademikach jest w innym miejscu.
silownie w akademikach to porazka. nie mozna ich traktowac jak silownie. troche ciezarkow, niedzialajacy rowerek - hurra mamy silownie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum