Od kiedy zaczynają się zajęcia sportowe, plan już jest. Słyszałem, że pierwszoroczniaki (czyli ja) nie mają wf-u w pierwszym semestrze. Jak to wygląda??
Mi chodziło o to od kiedy zaczyna się wf bo ja się zapisałe na czwartek więc mam już za dwa dni czy za tydzień?
I takie jeszcze pytanie z innej beczki. W środę o 12 mam anglika a wtedy też jest inauguracja, czyli jestem zwolniony z anglika czy jak. Aha i czy po inauguracji mam ewentualne zajęcia??
Zajęcia z wfu są od przyszłego tygodnia.
W takim wypadku chyba powinieneś udać się na inaugurację.
Też dorzucę kilka pytań od siebie...
1. Gdzie odbędzie się inauguracja ZiF?
2. Czy odbywa się ona jutro o godzinie 12?
3. Czy trzeba przyjść w garniaku?
Z tym się nie da nic zrobić, rok temu miałam tą samą sytuację, zresztą wiele osób tak miało i trzeba się było zapisać na inny wf albo odpuścić semestr.
Orientuje się ktoś czy zajęcia z piłki nożnej w sem. letnim są zawsze w sali? Czy może są jakieś wyjścia na boisko na dwór (o ile istnieje takie boisko).
Wydział: Nie jestem z UE
Wiek: 19 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 55 Skąd: z Zasiedmiogrodu
Wysłany: 2011-05-06, 17:16
Ile godzin WF-u jest w tygodniu? Co robicie na tych zajęciach? Aerobik, siłownia czy jakieś gry zespołowe? Mam nadzieję, że chłopaki i dziewczyny oddzielnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum