Wysłany: 2009-05-04, 11:26 wolny pokoj dla 2 osób w mieszkaniu
Szukam niepalacych wspolokatorek do mieszkania 2 -pokojowego na ul.Komandorskiej.Mieszkam w pokoju mniejszym zas wolny jest pokoj 2 osobowy umeblowany, wolny od zaraz.Wszystkie sprzety AGD dostepne.
Laczna kwota za pokoj 950 zl wraz z oplatami i internetem.Nr kontaktowy :723 389 390
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2009-05-04, 15:21
jeden usunięty
..swoją drogą to dalej niezłe ceny ludzie trzymają, sie tak zastanawiam czasami skąd te różnice w cenach i dochodze do wniosku że aby jeden student mógł mieszkać za 100 drugi musi mieszkać za 900
Pokój do wynajęcia na granicach miasta Wrocławia w domu jednorodzinnym. 6-7km do uczelni(3 autobusy do centrum, czwarty pod sam UE). Oferta dla jednej bądź dwóch studentek niepalących. (i żadnych par ;p)
Dla otuchy mogę dodać, że obok w pokoju mieszka świeża studentka UE
Cena nie wygórowana (ok. 400-500zł), do uzgodnienia Nr kontaktowy: 889 824 519
UWAGA! nie odpowiadajcie na forum, gdyż tutaj rzadko zaglądam!!!
Ostatnio zmieniony przez aria 2009-08-08, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
no dobrze, a może ktoś ma w mieszkaniu studenckim wolny pokój? Uznałam, iż zakładanie nowego tematu będzie zaśmiecaniem forum. Mieszkanie najlepiej na Krzykach. Do 6 stów. Jestem studentką Igo roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum