Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2008-09-23, 11:48
Mam pytanie,bo nie mogę znaleźć coś tego na stronie UE,a podobno gdzieś na niej jest info o tym,gdzie, o której i z czym należy się stawić 25.09 ,zeby zameeldować się do pokoju. Podpowie mi ktoś
Skoro jestes z 1 roku to raczej nie ma problemu gdybyś sam sobie wybrał kokretne piętro i zasugerował je przy kwaterowaniu.No chyba,ze przyjedziesz do aka na ostatnią chwile.
Jezeli kwaterowanie jest możliwe o tej porze,to raczej będziesz miał juz przydzielony pokoj.Jakos nie wydaje mi się ze panie z biura będa na Ciebie czekac do 21 Tylko np.panie portierki przekaża Ci klucz i cała resztę.
kamilj, weź jeszcze pod uwagę odbiór chociażby pościeli, który jak pamiętam zwykle był możliwy od 7;30 do 15;00, ale może na czas kwaterowania będzie dłużej czynne.
Wiem wiem, tylko że nie mam innego pociągu i nie mam możliwości wcześniej się zameldować. Jutro zadzwonię i spytam dokładnie co i jak, dzwoniłem jakieś 3 tyg. temu i panie z portierni mówiły żeby tylko wcześniej poinformować i nie powinno być problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum