Wydział: NE
Wysłany: 2008-08-03, 12:23
Były zdjęcia z Przeguba, a czy ktoś ma jednak ze Ślężaka? Dalej nie mogę się zdecydować który akademik wybrać. W FAQ było napisane, że w Ślężaku nie ma umywalek w pokojach - i chyba to się nie zmieniło?
A i jeszcze jedno - kiedy otwierają akademiki, tzn kiedy można się wprowadzać?
Wydział: IE
Wysłany: 2008-08-04, 12:03
powiem tak... z tego co widziałam, to w czerwcu nie bylo umywalek z Ślężaku ( w pokojach) były wyłącznie dwie na moduł,czyli na 4 pokoje ale spoko... da sie znieść
w obu akademikach kuchnie 2 na pietro tam po kilka kuchenek i zlew.
poza tym o tym jak wygladaja akademiki bylo milion razy. rozne rzeczy sie na uczelni zmieniaja ale akademikow to nam raczej jeszcze nie przebudowali.
a nie było jakiejś akcji odcinania dostępu do neta za switche i routery ?
nie wiem jak z routerami ale jak odwiedzałem ludzi to zawsze na switchach jechali - wiem za to że napewno były akcje za próby podłączenia kompów spoza zarejestrowanej listy - w przegubie przynajmniej (a i w ślężaku jest zapewne identycznie ) niby było gniazdo na dwa podpięcia ale zazwyczaj działało tylko jedno - trzeba było sobie switchem radzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum