Mam problem, pierwsze zajęcia BSI (laborki) mam 2 października, wtedy ma mwałsnie egzamin na prawo jazdy w Wałbrzychu , wiec będe miał nieobecnosc... Mozna miec niby 2 nieobecnosci w semestrze inne niz choroba. CZy moze jak pokaże wykładowcy papier ze miałem egzamin to mi to usprawiedliwi?
Mam wtedy jescze wykłady z Mikro, ale nieobecnosc tam to nie problem, nie?
hmm to moze nie tyle nawet co to BSI ale gdzie sie to cholerstwo odbywa?
_________________ my dzieci dekadentów
córki synowie rozpusty
alkohol mamy od zawsze we krwi
rozum genetycznie struty
raczej nie życzymy nikomu źle
raczej nikomu dobrze
raczej siedzimy na dachach
bawimy się w powietrze
Hej ludziska Te zajęcia będą odbywały się dopiero od 17 listopada, każdy wydział i kierunek ma inne laboratoria (ja będę miała w 110 w Z), ale o to dowiadywać się trzeba w bibliotece w pokoju informacji Pozdrowionka
Wydział: NE
Wysłany: 2007-11-22, 23:39
a na BHP trzeba iść czy mozna to nonszalancko olać bo srednio mi pasuje, a juz zupelnie nie chce mi sie... mam nadzieje ze kar cielesnych za to nie bedzie
_________________ Suicides carried off many, drink and the devil took care of the rest
Stevenson
a na BHP trzeba iść czy mozna to nonszalancko olać bo srednio mi pasuje,
powiem Ci, ze BHP z tym Liskiem czy jakimś innym to niezły ubaw był jak puścił film o strażakach, to nie wyłączył mikrofonu i coś sobie komentował nasze zachowanie oraz wydawał inne dziwne odgłosy... Niby robi wpisy po, więc możesz przyjść w połowie, a jak ktoś nie ma indeksu to każe się wpisać na listę, której ponoć potem nawet nie respektuje
Rób jak chcesz - zbierzcie dobrą ekipę i może być wesoło, albo olej, nic Ci nie zrobią
a BSI - nie znam, nie miałem
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum