Wysłany: 2007-09-15, 12:32 czy warto na studia podyplomowe na IE??
witam. Proszę o opinie która z uczelni ma większy prestiż: Akademia Ekonomiczna czy prywatna Wyższa Szkoła Handlowa??muszę zdecydować na której z nich zacząć studia podyplomowe BHP. nie pochodzę z Wrocławia i mam problem z decyzją...nie da się ukryć, że czasu pozostało niewiele, ale i pomysł pojawił się nieoczekiwanie. dodam że skończyłam inżynierię chemiczną na politechnice poznańskiej. przeglądałam różne rankingi ale nie uwzględniają one porównania uczelni państwowych i prywatnych. dajcie szybciutko jakieś uwagi,może pomoże mi to podjąć właściwe decyzje....
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-01-02, 15:51
Niestety takie rzeczy się powoli zmieniają, gdyż uczelnie prywatne przekabacaja na swoją strone świetnych uczonych i profesorów z uczelni publicznych oferując im lepsze zaeobki. Na publicznych uczelniach pozostaną naukowe niedobitki, a i poziom nauczania będzie miał tendencję zniżkową. Prestiż trwały nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum