ja o wrocławiu nie mam zielonego pojęcia, w ogóle się nie znam i nie mam pojęcia gdzie co jest dlatego...szukam kogoś kto ze mną pójdzie w takim razie zapisać się na wf pierwszego dnia
zapisy na WF zaczną się prawdopodobnie w okolicach pierwszego czwartku października i trwać będą jak zawsze tydzień. W tym czasie nie ma jeszcze zajęć z wf'u. Ale zapisy są tylko i wyłącznie przez internet - link będzie na stronie głównej swfis lub ae
Jeśli nie masz neta w domu, mozesz iść do pracowni komputerowych w budynku Z
A do SJO czyli studium języków obcych pogonili nas pierwszego dnia, żebyśmy zobaczyli rozkład zajęć czyli w jakiej grupie się jest, jaki prowadzący i jaka sala
Jak będziesz chciała, to Cię tam zaprowadzę
Ja sobie przyjechałem do Wro dzień przed rozpoczęciem roku, spotkałem się z kolegą (bo kolega jest od tego ), który mi zrobił tour de AE, zdradził kilka sekretów i sposobów i już byłem mądrzejszy i mniej zagubiony
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
no to teraz mam dylemat typu takiego.. ręczna (moja ukochana), basen (też lubię ) i tenis ziemnego którego nie próbowałam nigdy a chciałabym spróbować..kiedyś
masz trzy semestry wf, na każdy semestr możesz sobie wziąc coś innego
Cytat:
raulmanka, jeszcze się przygotuj na poszukiwanie SJO pierwszego dnia na uczelni - to jest fajna jazda, jak pamiętam, to nawet pod Oazę się pierwszaki zapuszczają, bo to na Drukarskiej
jak byłem pierwszakiem i się spytałem kogoś starszego gdzie jest SJO i ta osoba powiedziała, że trzeba wyjśc przez bramę, za ulicę i między blokami, to myślałem że to ściema i sobie ze mnie (z pierwszaka) robią jaja
raulmanka napisał/a:
szukam kogoś kto ze mną pójdzie w takim razie zapisać się na wf pierwszego dnia
do zapisów wystarczy Ci komputer z dostępem do internetu
Jak będziesz chciała, to Cię tam zaprowadzę
Ja sobie przyjechałem do Wro dzień przed rozpoczęciem roku, spotkałem się z kolegą (bo kolega jest od tego ), który mi zrobił tour de AE, zdradził kilka sekretów i sposobów i już byłem mądrzejszy i mniej zagubiony
no to się na takie oprowadzanie piszę
dzięki za wszyskie odpowiedzi..ale się czuję mądra teraz
_________________ odważni nie żyją wiecznie... ostrożni nie żyją wcale
Jeśli chodzi o taniec w ramach wf to są to podstawowe kroki (walc, tango, cha cha, jive itp. itd.) Ciężko się jest dostać na nie właśnie ze względu na mocno ograniczoną liczbę miejsc, a także na fakt, że zajęcia prowadzone są przez zawodowych tancerzy, gdzie normalnie musielibyśmy wydać na nie około 80zł miesięcznie. Chociaż z drugiej strony plotki te są odrobine przesadzone. W zeszłym semestrze udało mi się zapisać na taniec, a orłem nie byłem ( chociaż może to przez to, że odbywały się w piątki po południu )
_________________ "To co dla jednych jest sufitem, dla innych jest podłogą"
Jeździectwo jest traktowane jako sekcja czyli chodzisz na inny zwykły wf, wyrabiasz sobie legitymację AZS'u i jeździsz na Partynice na konie. Konia musisz osiodłać, potem go wyczyścić
bezedura
jest to sekcja, ale zaliczaja ci normalnie wf - nie musisz chodzic na nic dodatkowego. (tylko wyrobienie legitymacji jest platne jakies 30zl)
podobno fajnie tylko wiadomo - daleko - no i zazwyczaj pozniejszym popoludniem co w zimowym semestrze oznacza podrozowanie po zmroku, w blocie, chlapie i smeirdzacym autobusie
a oprocz osiodlania konia musisz sie jego wsystkich czesci nauczyc, troche teorii jest ale przydatnej
[ Dodano: 2007-08-09, 17:52 ]
PIMPin napisał/a:
a da rade wf przepisać, ktoś sie orientuje ?
wyrobiłem na uniwerku 3 semestry z koszykówki i trochę szkoda mi czasu na robienie znów tego samego
tylko wiadomo - daleko - no i zazwyczaj pozniejszym popoludniem co w zimowym semestrze oznacza podrozowanie po zmroku, w blocie, chlapie i smeirdzacym autobusie
bezedura
jest to sekcja, ale zaliczaja ci normalnie wf - nie musisz chodzic na nic dodatkowego. (tylko wyrobienie legitymacji jest platne jakies 30zl)
podobno fajnie tylko wiadomo - daleko - no i zazwyczaj pozniejszym popoludniem
no moja koleżanka chodziła w tym roku i jej nie zaliczyli tego jako zwykłego wf''u i miała w piatek na 7.30 rano
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
dziewczyny jak wygladają zajęcia na AZSie z siatkówki? co trzeba umieć,żeby Pan zwrócił na chętną uwagę? ogólnie trzeba do niego iść i się pokazać...bardzo bym chciała, ale nie wiem czy sie nadaję...
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum