Byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś byłby tak dobry i podał mi dni i godziny pracy dziekanatu...? nie moge znalezc na stronce UE. a wybieram sie w srode zeby dowiezc zaswiadczenie lekarskie na wydział IE ...
jak już w innym temacie napisałam - środa dziekanat IE zamknięty
w inne dni tygodnia, z tego co pamiętam, dziekanat przyjmuje studentów od 10 do 14 (lub 13)
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2008-09-16, 13:44
Kinga_sz napisał/a:
dziekanat to pok nr 127 w budynku A1??????
jak wejdziesz na pierwsze piętro w budynku A1, to dziekanat studiów dziennych to będą pierwsze drzwi po prawej stronie, przed gablotkami zaraz, z napisem na drzwiach "dziekanat" i inne takie teksty, które będą dawały do zrozumienia, że to są na pewno drzwi do dziekanatu.
ja ci powiem, ze bylem akurat w srode i bylo napisane ze jest nieczynne ale ze jak juz bylem to chcialem to miec zalatwione to otworzylem drzwi i pani przyjela ode mnie te zaswiadczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum