Witam!!
mam możliwość studiowania na wydziale NE kierunek Ekonomia i właśnie nie wiem czy się cieszyć czy też nie..?! serdecznie proszę o jakiś informacje na temat tego kierunku(stopień trudności, ilość zajęć, jak bardzo plan jest napięty, itp). z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-18, 23:21
Kwachu, Ty tu robisz za moderatora?
steeg, widocznie nie znalazł, bo to forum to trochę śmietnik jest i dość ciężko się odnaleźć, szczególnie nowym użytkownikom. Jeśli widziales link do tych godzin, to mogles go tutaj przykleić i pomóc steeg, zamiast się wymądrzać...
Kwachu, Ty tu robisz za moderatora?
steeg, widocznie nie znalazł, bo to forum to trochę śmietnik jest i dość ciężko się odnaleźć, szczególnie nowym użytkownikom. Jeśli widziales link do tych godzin, to mogles go tutaj przykleić i pomóc steeg, zamiast się wymądrzać...
Nie robię za moderatora, ale jak widzę jak ktoś kogoś okrada, wtedy reaguję. Czy ja wtedy robię za policjanta?
Śmietnik nie śmietnik, al lenistwa nie lubię. Mógł przeczytać kilka stron, nic bu mu się nie stało, jeżeli mu zależy.
Z tym linkiem do siatki już pomogłem, wklejając go na forum. Kto chciał to znalazł.
Wysłany: 2011-07-19, 10:20
Kwachu, na 99% for, moderacja na własną rękę jest zakazana i nie wiem skąd wyniosłeś te głupie zwyczaje... Próbujesz wywyższać się ponad innych użytkowników, bo pokazujesz jak to bardzo zależy Ci na tym forum i utożsamiasz się z moderatorem?
Może tego nie wiesz, albo zapomniałeś... przypomnę Ci - jesteś tylko zwykłym użytkownikiem i to nigdy się nie zmieni.
Skąd masz pewność, że steeg nie szukał już tego linka, nie znalazł i dlatego napisał? Takie to trudne było go tutaj wstawić? W tym śmietniku naprawdę trudno jest się odnaleźć początkującym... (chociaż widzę, że tobie też, bo nawet linka nie możesz sobie przypomnieć, tylko się wymądrzasz)
Wysłany: 2011-07-19, 10:29
Link do planu i aktualności o NE: http://www.ue.wroc.pl/wyd...ktualnosci.html . A wy niepotrzebnie się tak nakręcacie. jeśli komuś przeszkadza powtarzanie informacji milion razy, bo trudne je znaleźć, to po co marnuje energię na pisanie o tym?
No to może wróćmy do tematu.
Ekonomia jak każdy kierunek - jedne przedmioty cięższe, inne łatwiejsze. Co do prowadzących, nie są tacy źli, choć zasada obowiązuje jak w przypadku przedmiotów. Specjalizacje do wyboru nawet ciekawe, a i oferta wykładów do wyboru coraz lepsza. W planie zajęć możesz mieć różnie, np. dwa dni wolne, 3 dni zajęć do rana do 15-16, albo równie ładnie wszystko rozłożone po 4-5 godzin dziennie. Raczej jakiś dużych okienek nie ma, jakaś mała godzinka czy półtorej, które wystarczają, żeby pójść coś zjeść, czy pogadać ze znajomymi.
Kwachu wogole to nie wiem czemu tak strasznie sapiesz?! znalazlem siatki i inne informacje na uczelini i tu na forum, lecz glownie chodzilo mi o opinie studentow na owym kierunku.. dzieki Pcbew za obrone, bo mi jako osobie zupelnie nowej na tym forum na serio jest sie ogarnac i znalezc cos wartosciowego;(. Dzieki wielkie Jaina za informacje , o takie cos mi chodzilo. pozdrawiam, kwachu wrzuc na luz bo na starosc melise bedziesz popijal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum