forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ekonomia
Autor Wiadomość
steeg 

Wydział: NE
Wysłany: 2011-07-18, 23:01   Ekonomia

Witam!!
mam możliwość studiowania na wydziale NE kierunek Ekonomia i właśnie nie wiem czy się cieszyć czy też nie..?! serdecznie proszę o jakiś informacje na temat tego kierunku(stopień trudności, ilość zajęć, jak bardzo plan jest napięty, itp). z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie ;)

Kwachu 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-07-18, 23:17   

Trzeba było zakładać nowy temat? W jednym z już istniejących tematów, jest wklejony link do siatki godzin i przedmiotów na wydział ne.

Pcbew 

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-18, 23:21   

Kwachu, Ty tu robisz za moderatora?
steeg, widocznie nie znalazł, bo to forum to trochę śmietnik jest i dość ciężko się odnaleźć, szczególnie nowym użytkownikom. Jeśli widziales link do tych godzin, to mogles go tutaj przykleić i pomóc steeg, zamiast się wymądrzać...

Kwachu 

Wydział: IE
Wysłany: 2011-07-18, 23:50   

Pcbew napisał/a:
Kwachu, Ty tu robisz za moderatora?
steeg, widocznie nie znalazł, bo to forum to trochę śmietnik jest i dość ciężko się odnaleźć, szczególnie nowym użytkownikom. Jeśli widziales link do tych godzin, to mogles go tutaj przykleić i pomóc steeg, zamiast się wymądrzać...

Nie robię za moderatora, ale jak widzę jak ktoś kogoś okrada, wtedy reaguję. Czy ja wtedy robię za policjanta? :roll

Śmietnik nie śmietnik, al lenistwa nie lubię. Mógł przeczytać kilka stron, nic bu mu się nie stało, jeżeli mu zależy.
Z tym linkiem do siatki już pomogłem, wklejając go na forum. Kto chciał to znalazł.

Pcbew 

Wysłany: 2011-07-19, 10:20   

Kwachu, na 99% for, moderacja na własną rękę jest zakazana i nie wiem skąd wyniosłeś te głupie zwyczaje... Próbujesz wywyższać się ponad innych użytkowników, bo pokazujesz jak to bardzo zależy Ci na tym forum i utożsamiasz się z moderatorem?
Może tego nie wiesz, albo zapomniałeś... przypomnę Ci - jesteś tylko zwykłym użytkownikiem i to nigdy się nie zmieni.
Skąd masz pewność, że steeg nie szukał już tego linka, nie znalazł i dlatego napisał? Takie to trudne było go tutaj wstawić? W tym śmietniku naprawdę trudno jest się odnaleźć początkującym... (chociaż widzę, że tobie też, bo nawet linka nie możesz sobie przypomnieć, tylko się wymądrzasz)

pikkewyn

Wysłany: 2011-07-19, 10:29   

Link do planu i aktualności o NE: http://www.ue.wroc.pl/wyd...ktualnosci.html . A wy niepotrzebnie się tak nakręcacie. :) jeśli komuś przeszkadza powtarzanie informacji milion razy, bo trudne je znaleźć, to po co marnuje energię na pisanie o tym?

Pcbew 

Wysłany: 2011-07-19, 10:32   

pikkewyn napisał/a:
jeśli komuś przeszkadza powtarzanie informacji milion razy, bo trudne je znaleźć, to po co marnuje energię na pisanie o tym?

właśnie Kwachu, mógłbyś się nie udzielać, skoro nie masz nic mądrego do przekazania.

pikkewyn

Wysłany: 2011-07-19, 10:36   

ej, ale spokojnie. Nakręcanie się działa w dwie strony: )

Jaina 

Wysłany: 2011-07-19, 14:40   

No to może wróćmy do tematu.
Ekonomia jak każdy kierunek - jedne przedmioty cięższe, inne łatwiejsze. Co do prowadzących, nie są tacy źli, choć zasada obowiązuje jak w przypadku przedmiotów. Specjalizacje do wyboru nawet ciekawe, a i oferta wykładów do wyboru coraz lepsza. W planie zajęć możesz mieć różnie, np. dwa dni wolne, 3 dni zajęć do rana do 15-16, albo równie ładnie wszystko rozłożone po 4-5 godzin dziennie. Raczej jakiś dużych okienek nie ma, jakaś mała godzinka czy półtorej, które wystarczają, żeby pójść coś zjeść, czy pogadać ze znajomymi.

steeg 

Wysłany: 2011-07-19, 17:49   

Kwachu wogole to nie wiem czemu tak strasznie sapiesz?! znalazlem siatki i inne informacje na uczelini i tu na forum, lecz glownie chodzilo mi o opinie studentow na owym kierunku.. dzieki Pcbew za obrone, bo mi jako osobie zupelnie nowej na tym forum na serio jest sie ogarnac i znalezc cos wartosciowego;(. Dzieki wielkie Jaina za informacje , o takie cos mi chodzilo. pozdrawiam, kwachu wrzuc na luz bo na starosc melise bedziesz popijal

Odpowiedz do tematu