mam takie pytanie... jeśli chciałam kontunuację dwóch języków,ale na maturze zdawałam i jako pierwszy wybrałam angielski... i z niemieckiego jestem zakwalifikowana do jednej z grup "Zarządzanie, Finanse i Rachunkowość - język rozpoczynany (II kont.)"... to czy to oznacza, że po 8 latach nauki niemieckiego będę go "rozpoczynała"??!! Jeśli tak jest to czy ktos może wie czy jest możliwość zmiany grupy?
Oczywiście nie będziesz rozpoczynała od początku Tylko nie wiem czy będziesz miała test z niemieckiego czy Cię przydzielą na podstawie wyników z matury. Do not fear, na pewno trafisz do grupy na swoim poziomie.
Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-23, 10:38
to pewnie napiszecie test na pierwszych zajęciach, po którym was "przetasują" między grupami. Ja jak zaczynałam języki to na szczęście nie pisałam żadnych testów bo na ang. miałam przydział wg wyniku z matury, a na hiszp., który był moim początkowym grupy były ułozone alfabetycznie wg nazwisk
Wydział: NE
Wysłany: 2009-09-23, 15:02
czasem tak jest, że twój nauczyciel ma kilka grup i ze swojego planu nic nie wyczytasz więc najlepiej pójść do budynku SJO i tam juz jest wszystko dokładnie rozpisane tylko trzeba znać swój nr grupy językowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum