Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-04-20, 18:44 IE Pomocy!!!
Witam serdecznie w tym roku mam maturę i chcę iść na IE ale mam parę Pytań
Jak to jest z tą matematyką ponieważ ja mam podstawy i nawet coś tam łapie ale mówicie że jest ciężko! To dam radę czy raczej odpuścić
I czy są na tym wydziale studia zaoczne??
a matematyka - no to zależy jak się weźmiesz za siebie. tu ważna jest systematyczność, co tydzień musisz się uczyć i najlepiej rozwiązywać zadania na tablicy, bo za to są dodatkowe punkty.
osoby nawet bez matury z matmy (np. ja) też dały radę. tylko, że ja brałam rozszerzenie w średniej. ale ogólnie ludzie sobie radzą. ciężko jest, ale odrobina chęci i będzie dobrze.
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości... Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
trzeba od poczatku zaczac pracowac , bo pozniej się nagromadzi, a matma z liceum praktycznie w ogole Ci sie nie przyda, bo robilismy calkiem coś nowego. jak się zorientujesz że nie dajesz rady -nie przejmuj się nie jestes sama, polecam korki u sławnego Andrzeja bo wytlumaczy wszystko dokladnie każdemu, no i wie duzo o wykladowcach, testach.. wiesz ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum