Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-01-04, 20:09 II stopień na IE po Administracji?
Witam, niestety niedawno się dopiero obroniłem i całkowicie przypadkowo natrafiłem na rekrutację zimową UE na wydziale IE (Zarządzanie i inżynieria produkcji).
Otóż jak wspomniałem w temacie, mam licencjat z administracji.
Nie będę się tłumaczył humanistyczną naturą i wprost powiem, że jestem totalna noga z przedmiotów ścisłych.
Niestety na UWr nie ma rekrutacji na żaden dzienny kierunek humanistyczny stąd moje zainteresowane UE.
Pytanie brzmi:
Czy osoba, która kompletnie nie umie fizyki, matematyki, chemii ma w ogóle czego szukać na magisterce z ZiIP ?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2012-01-05, 00:16
Dzięki za odpowiedzi, w takim razie pośpieszyłem się z wpłatą opłaty rekrutacyjnej.
No ale lepiej stracić 85zł niż pół roku i kilka tyś. zł 400km od domu
Wydział: ZF
Wysłany: 2012-01-08, 18:01
Nie ma ich jako osobnych przedmiotów, natomiast sądząc po sylabusie na przedmiotach typu "Ocena efektywności inwestycji" albo "Optymalizacja procesowa" liczenie na pewno się pojawi (nie mówiąc już o "Zielonej chemii" na zarządzaniu technologią ). Wiadomo, na ekonomicznym chociaż procenty i proporcje trzeba umieć .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum