Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-03-27, 15:20 Komunikacja w Biznesie (ZIF) OPINIE
Jako, że moją przyszłość wiążę z biznesem w którym kontakt z ludźmi i komunikacja odgrywa kluczową rolę, postanowiłem wybrać ten kierunek. Mógłby ktoś napisać jakieś opinie? Kierunek wydaje się być bardzo interesujący. Moglibyście podać swoje progi punktowe?
Komunikacja w biznesie to specjalizacja na zarządzaniu,którą wybierasz na III semestrze i od IV masz zajęcia.
Niestety w tym semestrze było za mało chętnych i jej nie utworzyli.
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-03-27, 20:39
Czyli rozumiem, że na Zarządzaniu w I i II semestrze wszyscy uczą się tego samego i dopiero w III semestrze są konkretne zapisy na specjalizacje i wtedy też wiadomo czy taka specjalizacja powstanie czy nie (ze względu na ilość zgłoszonych chętnych, tak?)
Jaki w takim razie był próg na zarządzanie na ZiFie?
I, II, III - wszyscy mają to samo.
Pod koniec III - wybór specjalizacji - zapisy na dwie-główną i alternatywę, jak jest odpowiednia liczba osób to specjalizacja powstaje.
od IV - specjalizacja
Progów nie pamiętam.
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum