Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-06-29, 20:35 KTÓRY LAJTOWY KIERUNEK
elo, chciałbym zaczerpnąć Waszej opinii na temat lekkich i przyjemnych kierunków, na których nie trzeba wiele z siebie dawać, gdzie jest łatwo zaliczyć itp. Co sądzicie o ekonomii ?
Prosze o odp bo czasu już bardzo mało...
Wysłany: 2009-06-29, 22:46
Hmm... masz rację W takim razie ekonomia jest przez większość uważana za łatwy czy trudny kierunek ? Jakie są najtrudniejsze przedmioty wymagające największego wkładu czasu ? Na czym najwięcej osób odpada ? Ile odpada po pierwszym roku ?
Na IiE trochę osób odpadło w pierwszym semestrze na mikroekonomii, nie powiedziałabym że to lajtowy kierunek bo jest dość dużo matmy - chyba że ktoś matmę lubi
Mam pytanie. Matura poszła mi znacznie gorzej niż się spodziewałam , bardzo chiałam iść na UE ale zdaje sobie sprawe że w obecnej sytuacji nie mam szans ;/ W związku z tym mam do Was pytanie , wiecie może czy mam szanse dostać się na dzienne na UWR z wynikami z rozszerzenia 45% z niemca i 50% z rozszerzenia gegry na kierunek ekonomia lub stosunki międzynarodowe ? na który kierunek są mniejsze progi ? w ostateczności pójde na U.Przyrodniczy na ekonomie , bo tam się chyba dostane ? z góry dziękuje za odpowiedz , pozdrawiam
Wysłany: 2009-07-03, 18:56
Przykro mi, ale nie masz szans. Nie wiem jak na ekonomii na przyrodniczym, ale z takimi wynikami to raczej ciężko gdziekolwiek na dzienne. Oprócz SKP na politechnice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum