Wydział: NE
Wysłany: 2010-06-03, 13:35 Logistyka ZiF czy NE?
Witam! Jestem właśnie w trakcie wypełniania zgłoszeń na UE i wacham się pomiędzy dwoma kierunkami. Nie wiem do końca na czym polega różnica pomiędzy kierunkiem Zarządzanie na ZiF'ie a na NE? Interesuje mnie specjalność logistyka i tu też są kolejne różnice: Na zarządzaniu na NE sa 'Procesy i projekty logistyczne' a na zarządzaniu na ZiF'ie poprostu 'Logistyka'. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić czym różnią się te dwa wydziały jeżeli chodzi o kierunek Zarządzanie? Bardzo proszę o szybką odpowiedź!
jak ktos bedzie mogl pomoc to odpowie, nie orientuje sie jak to wygladalo, ale bardzo mozliwe ze tej specjalnosci za czesto do tej pory nie otwierano (zalezy to od ilosci chetnych na dana specjalnosc)
_________________ All good things comes to those who wait
Logistyka akurat jest otwierana ( choćby w tym roku powstała ). Nie wiem czym się różni logistyka na różnych wydziałach, ale mówi się, że ZIF jest bardziej matematyczny. Z tego co sama zauważyłam, to np zarządzanie na NE ma te wszystkie humany ( socjologię, psychologię, politykę społeczną i takie tam ) jako normalny przedmiot, my za to mogliśmy spośród nich wybrać sobie dwa, żeby je po prostu odbębnić
Zobaczcie sobie na programy kierunków i specjalności, porównajcie i wyciągnijcie wnioski;)
_________________ nieciekawie... rękawy są za długie, a ten pokój nie ma klamek... ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum