forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
MSG - parę pytań od laika ;].
Autor Wiadomość
Wojtek91 

Wydział: Nie jestem z UE
  Wysłany: 2009-05-09, 10:43   MSG - parę pytań od laika ;].

Witam

Od dłuższego czasu zaglądam na to forum, czytam posty, przeglądam strony największych polskich uczelni ekonomicznych. Już za rok matura, a we wrześniu muszę zdecydować się na konkretne przedmioty - najwyższy czas, żeby uzupełnić informacje o studiach ;) .

No więc, zainteresowało mnie MSG u Was we Wrocku, przejrzałem progi punktowe, przedmioty maturalne itp. Nie jestem jednak jeszcze w 100% zdecydowany, czy pójdę na dziennie, czy zaoczne. Kryterium są tutaj oczywiście też pieniądze. Tutaj pojawia się moje pierwsze pytanie - studia zaoczne, wiadomo, że zajęcia odbywają się w weekendy, ale czy co tydzień ? Widziałem różne szkoły, jedne mają co tydzień, inne co dwa, a jeszcze inne od piątku do niedzieli. Chciałbym wiedzieć czego się spodziewać, a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat.

Co do samego kierunku, studenci MSG - jesteście zadowoleni ? I pewnie za następne pytanie dostanę po głowie, ale co tam, jak z matmą ? Jestem na rozszerzonej w LO, jednak oscyluję koło 3 na każdy semestr :P .

A no i byłbym zapomniał - na zaocznych jest tylko jeden język ? Jak z progami punktowymi na zaoczne ?

Proszę o odpowiedzi, bo warto by się nad tym spokojnie zastanowić, a nie później panikować na ostatni moment ;) .

PiotrekW

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-06-13, 19:16   

Matma - dasz rade,nie ma tragedii, a jak trafi Ci sie w porzadku prowadzacy to nie będziesz miał w ogole problemow.

O ile wiem na zaoczne nie ma żadnych progów.
Niestety w innych kwestiach Ci nie pomogę.

Pozdro

ankh 

Wydział: NE
Wysłany: 2009-06-14, 01:44   

na stronie głównej uczelni po prawej stronie znajdziesz dział "na skróty", tam link do planu zajęć, a dalej podążając za instrukcjami (trzeba przeczytać, żeby wiedzieć gdzie kliknąć) znajdziesz plany zajęć, również zaocznych, co powinno dać Ci odpowiedzi na niektóre pytania

Odpowiedz do tematu