aha, no to w takim razie, w przypadku osób, które wybierają oba języki jako kontynuacje wygląda to trochę inaczej i nie wiem dlaczego masz tak te godziny a nie inaczej
może na chybił trafił stwierdzili, że ten masz tyle a ten tyle i już
Tu chyba akurat nie ma znaczenia czy ktos ma oba jezyki na kontynuacje czy jeden od poczatku bo i ja i Magralak mamy tak samo. Angielski jako pierwsza kontynuacja a niemiecki jako druga a z planu wychodzi nam calkiem inaczej..
moze ktos popelnil blad jak wypisywal prowadzacych grupy jezykowe i zapomnial powtorzyc p. Suchockiej albo juz nie wiem hehe
Mi jezyk kontynuowany wychodzi jako 1x45 min(JO1) + 2x45 min(JO2), czyli razem 3 ale pytanie mam co do jezyka rozpoczynanego .. otoz ... moja grupa nie ma wykladowcy hiszpanski, gr 3 na ZiF ma mgr bez nazwiska i imienia na planie co prawda tez jest przy jednym hiszpanskim brak wykladowcy ale to znaczy ze co? wykladowca widmo, co chwile jakis inny, czy moze mamy sie uczyc sami ?
mam pytanie czy we wroclawiu na uczelni sa jakiej dodatkowe punkty za czerwony pasek z liceum ? czy tylko i wylacznie liczy sie matura ? prosze o odp i pisze tu bo duzo osob tu zaglada a gdzies indziej mi nie odpisuja bo nie zagladja ;]
1. zawsze wyskakuje Twój post w nowych postach one nie gina, widocznie nikt nie chce odpisac
2. jak zauważyłeś to nie jest miejsce na to pytanie i możliwe, że moderacja usuwa Twoje posty bo nie są w odpowiednich tematach
3. wyłącznie liczy się matura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum