zork napisał/a:
btw, to kiedys byl fajny obyczaj wrzucania swoich fot do albumu
Właśnie dziołchy! Wrzucajcie swoje fotki, najlepiej topless czy coś... albo chociaż twarzy
wrzucajcie, wrzucajcie, może w koncu przestaną jęczeć
stingah napisał/a:
porównaniu do Anala i Staty .
jeśli chodzi o anala to poznać nie chcę, a co do statystyki, to z moich ograniczonych doświadczeń mogę stwierdzić, że faktycznie lipna sprawa z nią jest
to skoro mowa o pomocy... to ja też na takową się piszę od października jeśli o infę chodzi o reszcie przedmiotów to jeszcze sobie pomyślę
więc jak będziecie tworzyć listy osób którym chcecie pomóc to mnie na początku umieścić
_________________ odważni nie żyją wiecznie... ostrożni nie żyją wcale
PaJaC fotki fotkami nijak się mają do rzeczywistego wdzięku
a tak serio uruchamiam kontakty i na piwko forumowe ,jesli dostanę zaproszenie ,raczę pojawić się w całej klasie
_________________ Być zagadką ,której nikt
nie zdąży zgadnąć nim minie czas....
no bo właśnie miałam otwarte te dwa tematy ten, w którym eraz piszemy i ten, októrym katia mówisz tyle, że w dwóch zakładkach i mi się pomyliło i wpisałam to o FF nie w tym okienku co trzeba
także moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina i biję się w piersi
i juz więcej teraz spamować nie będę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum